Εύκολη επικράτηση για τις γυναίκες (vid)

Για την 6η αγωνιστική της Α1, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ κέρδισε στην PAOK Sports Arena τις Εσπερίδες με 71-62...
Εύκολη επικράτηση για τις γυναίκες (vid)

Στο πρώτο δεκάλεπτο, αν και οι «ασπρόμαυρες» έμειναν π, 0-4, κατάφεραν άμεσα να μειώσουν σε 3-4, με τρίποντο της Λύμουρα και να περάσουν μπροστά στο σκορ, 5-4. Με έμφαση στην άμυνα, που φέρνει καλές επιθέσεις, ο Δικέφαλος ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στο +5, 11-6, κλείνοντας την περίοδο, προηγούμενος με 13-6.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό με τα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου, πήραν άνετα ένα προβάδισμα +8 πόντων, 18-10. Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντισταθούν μειώνοντας σε 19-16, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, με τον Δικέφαλο να παίρνει και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι «ασπρόμαυρες» βρέθηκαν ξανά στο +8, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, προηγούμενες με 30-22.

Έχοντας πάρει ανάσες, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού, μπήκαν δυνατά στην τρίτη περίοδο, όπου πέντε λεπτά τους ήταν αρκετά για να "εκτοξεύσουν" τη διαφορά στο +11, 43-32. H εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου, στη λήξη της οποίας το σκορ ήταν διαμορφωμένο σε 53-40.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος, με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ανέβασε τη διαφορά στο +17, 61-44, με τα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης να είναι... διαδικαστικού χαρακτήρα και τη λήξη να τον βρίσκει νικητή με ______,

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, με βασικά του όπλα τη συγκέντρωση και το πάθος, ακολούθησε το πλάνο του, ήταν δυνατός στην άμυνα, δημιούργησε καλές συνθήκες και βρήκε λύσεις στην επίθεση και πήρε μία νίκη, η οποία θα τον ανεβάσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στα Γιάννενα, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Καρλάφτη 10, Λύμουρα 9, Κωτούλα 8, Σύρρα 2, Λέξα 8, Ταρπάγκου 5, Κουμαντσιώτου, Καρακούλα, Χατζηδάκη, Μulligan 12, Vaioletama 15, Κιλαζίδου 2

Δείτε την αναμέτρηση...

Διαβάστε ακόμη...