Η κλήρωση των δωρεάν διαρκείας σε ανέργους

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για τα 26 εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020
Η κλήρωση των δωρεάν διαρκείας σε ανέργους

που θα διατεθούν σε ανέργους, μετά από επιθυμία των "Melbourne Club PAOK", "Ήφαιστος Στεφάνου ΑΒΕ" και του πρώην αρχηγού της ομάδας μας, Κώστα Βασιλειάδη. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, για τον τρόπο παραλαβής των διαρκείας τους, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη (20/11 στις 19:00 με τη Ισπανική Zaragoza) και το ερχόμενο Σάββατο (23/11 στις 15:45 με το Ρέθυμνο).

Η ανταπόκρισή σας όσον αφορά τη συμμετοχή στη διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη. Συνολικά 128 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δήλωσαν συμμετοχή, κάτι που από την μία πλευρά μας χαροποιεί, καθώς πολλοί από εσάς θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και από την άλλη μας προβληματίζει γιατί πολλοί συνάνθρωποί μας είναι αντιμέτωποι με το πρόβλημα της ανεργίας. Για αυτό και θα επανέλθουμε με παρόμοιες ενέργειες.

Διαβάστε ακόμη...