Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην 84η ΔΕΘ (pics & vid)

Μία πρώτη ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είχαν οι παίκτες της ομάδας, κατά τη διάρκειας της επίσκεψής τους στις εγκαταστάσεις της 84ης ΔΕΘ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην 84η ΔΕΘ (pics & vid)

και κατά την παρουσία αντιπροσωπεία της ομάδας στο χώρο όπου φιλοξενείται η μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο υπαίθριος χώρος του περιπτέρου 8, έγινε χώρος υποδοχής και εκδήλωσης αγάπης για τους Σταύρο Σχίζα, Ζήση Σαρικόπουλο, JeQuan Lewis και Adam Smith, τους τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ που άφησαν για λίγο το απαιτητικό πρόγραμμα του Κώστα Φλεβαράκη και επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Για τους Αμερικανούς Lewis και Smith μάλιστα ήταν η πρώτη εμπειρία από ΔΕΘ και φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οπότε οι αντιδράσεις τους ήταν χαρακτηριστικές.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, κατά τη διάρκειας της παρουσίας των παικτών του ΠΑΟΚ στην 84η ΔΕΘ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και την πορεία της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟΚ...

Για την επίσκεψη στη ΔΕΘ: «Η ΔΕΘ είναι θεσμός και μεγάλο γεγονός. Το περίπτερο είναι όμορφο, χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, που βλέπουμε τον κόσμο που θέλει να μιλήσει μαζί μας. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και είναι ωραίο όλο αυτό».

Για το δέσιμο της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Είναι μία διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Μαζευτήκαμε αργά αλλά ο κόουτς και το σταφ έχουν προσπαθήσει πολύ, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και με κίνητρο για να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάθε ομάδα χρειάζεται χρόνο, έχουμε δύο ακόμη εβδομάδες για να βρεθούμε μέσα και από τα φιλικά. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ αν και φτιάχτηκε αργά και με δυσκολίες, παραμένει ο ΠΑΟΚ. Μία μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις και όλα τα παιδιά το ξέρουν. Δεν υπάρχει επιπλέον πίεση αλλά θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Πρωτάθλημα και το BCL. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, θα δούμε κάθε παιχνίδι με συγκέντρωση και ξεχωριστά. Θα πρέπει να μείνουμε γεροί γιατί όλοι είναι απαραίτητοι».

Για τα πρώτα βήματα του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα όντως άργησε αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα προχώρησε. Ο κόουτς είχε πει ότι το ρόστερ θα κλείσει και έτσι έγινε, φέρνοντας παιδιά με ποιότητα που θα βοηθήσουν. Η ομάδα κινείται γρήγορα και αυτό το βλέπουμε στις τέσσερις γραμμές. Πραγματικά προπονούμαστε πολύ για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Για μένα μία ομάδα για να πετύχει πρέπει να έχει καλούς γηγενείς αλλά και καλούς χαρακτήρες για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Ο ρόλος μας είναι να τους βοηθήσουμε για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια».

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την επίσκεψη των παικτών του ΠΑΟΚ στην 84η ΔΕΘ.

Διαβάστε ακόμη...