Ήττα στην δεύτερη παράταση!

Για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του 30ού Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ Κορασίδων, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 67-64 μετά από δύο παρατάσεις...
Ήττα στην δεύτερη παράταση!

Στην πρώτη περίοδο, ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε τις Πολυμένη, Άλλεν, Στεργάκη, Τζέλου και Γενναίου. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι και το 11-11, με τον Παναθηναϊκό να κάνει σερί 4-0 και να παίρνει μία διαφορά που την διατήρησε μέχρι το τέλος (19-14).

Στην δεύτερη περίοδο, η διαφορά έφτασε μέχρι και τους εννέα πόντους στα μισά της περιόδου, με τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να κάνουν την προσπάθεια τους αλλά η λήξη του πρώτου ημιχρόνου τις βρήκε πίσω με 10 πόντους (32-22).

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο, έπαιξε υποδειγματική άμυνα, πήρε ώριμες αποφάσεις στην επίθεση και όχι μόνο κατάφερε να μαζέψει την διαφορά, αλλά και το τέλος της τρίτης περιόδου τον βρήκε μπροστά (35-36).

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, τα κορίτσια μας «έχτισαν» επάνω στην μεγάλη προσπάθεια τους στην τρίτη περίοδο, ανεβάζοντας μεθοδικά την διαφορά του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, με το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι τα τελευταία λεπτά και τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση (52-52).

Στην πρώτη παράταση, οι δύο ομάδες ήταν πολύ νευρικές και πετυχαίνοντας μόνο από τρεις πόντους η καθεμία, οδηγήθηκαν σε νέα παράταση (55-55).

Στην δεύτερη παράταση, ο Δικέφαλος δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει προβάδισμα έξι πόντων. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ωστόσο ένα τρίποντο από την πλευρά του «Τριφυλλιού» έδωσε την νίκη. (67-64)

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 32-22, 35-36, 52-52, 55-55, 67-64

ΠΑΟΚ (Νίκος Παπαδόπουλος): Φράγκου, Μπουτσούκη 12 (3), Πολυμένη 24 (2) , Άλλεν , Στεργάκη 2, Τζέλου 12 , Χατζηδάκη , Καζαμία 2, Πιτσούλη , Γενναίου 6 , Κουματσιώτη 6, Παπαγεωργίου

Διαβάστε ακόμη...