"Hρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα:
"Hρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη"

"Οταν ανέλαβα την προεδρία, πίστευα ότι αυτό θα ήταν για ένα χρόνο. Κάθισα πολύ περισσότερο και πλέον ήρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη και να φύγω. Το καλό για την ομάδα λοιπόν είναι να σταματήσει η διοίκηση Πρωτοδικείου αφού δεν μπορεί να δώσει τίποτε άλλο! Είναι παγκόσμιο ρεκόρ να υπάρχει με αυτή τη μορφή μια διοίκηση σε μια ομάδα. Το άθλημα έχει προχωρήσει πολύ και πρέπει αυτές οι θέσεις που κρατάμε εμείς να είναι επαγγελματίες. Μόνο ένα αφεντικό μπορεί να το κάνει αυτό. Ηρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη και αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο".

Μίλησε για το αν έχει βρει ιδιοκτήτη: "Δεν ψάχνουμε επενδυτή. Ψάχνουμε ιδιοκτήτη. Είναι προσβλητικό να αναφέρεσαι σε επενδυτή. Εμείς πρέπει να εξηγήσουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται χρήματα και αυτός πρέπει να αποφασίσει για το ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να το κάνει".

Για το αν ο Σαββίδης είναι ο ιδανικός: "Ο Σαββίδης μας έχει βοηθήσει πολύ αλλά δεν φτάνουν οι ευεργεσίες. Για αυτό λέω ότι χρειαζόμαστε ιδιοκτήτη. Να είναι καλά ο Ιβάν Σαββίδης γιατί μας βοήθησε. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ιδιοκτήτη. Ηρθε η ώρα να αποκτήσει λοιπόν ο ΠΑΟΚ ιδιοκτήτη. Εγώ αποχωρώ με το τέλος της περιόδου".

Για το πώς είναι δυνατόν μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ να μην έχει ιδιοκτήτη: "Δεν υπάρχει κανένας και αυτό αποδεικνύεται. Εγώ δεν μπορώ να προσφέρω άλλο. Δεν υπάρχει και ενδιαφερόμενος. Πρέπει να ανοίξουμε διάπλατα την πόρτα μας και περιμένουμε ενδιαφερόμενους. Νομίζω ότι εμείς πρώτα πρέπει να αποχωρήσουμε και στη συνέχεια θα έρθουν και οι εξελίξεις. Τώρα κάποιος από μακριά λέει ότι υπάρχει ο Σαββίδης που είναι ευεργέτης. Εμείς λοιπόν αποχωρούμε και λέμε ότι δεν έχουμε ιδιοκτήτη. Να έρθει κάποιος που αγαπά την ομάδα, να την οργανώσει και να τον βοηθήσουμε, θα έχει τη δική μας στήριξη και του ΑΣ ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...