«Πάρτι» με καλεσμένα τα Καλύβια!

Την ομάδα των Καλυβίων Θορικού υποδέχθηκε στο Παλατάκι ο Δικέφαλος, πανηγυρίζοντας μία άνετη νίκη με 96-61, παίζοντας παράλληλα και εκπληκτικό μπάσκετ!
«Πάρτι» με καλεσμένα τα Καλύβια!

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και κατάφερε να εδραιώσει σημαντική διαφορά από νωρίς στον αγώνα, μη δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει για την νίκη. Το τελικό 24-9 της περιόδου, δείχνει και την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Στην δεύτερη περίοδο, οι "ασπρόμαυρες" πάτησαν ακόμα περισσότερο το "γκάζι", και ανέβαζαν συνεχώς τον δείκτη του σκορ, ο οποίος έφτασε ακόμα και τους 29 πόντους, στο 56-27, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Δικέφαλο να "καθαρίζει" από νωρίς το ματς.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε και η τρίτη περίοδος, με τον ΠΑΟΚ να μην χαλαρώνει στο γήπεδο, δείχνοντας την διάθεση και την όρεξη που είχε για να πάρει το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι από τους 29 του ημιχρόνου, η διαφορά έφτασε και στους 39, με 79-40! Στην τελευταία περίοδο, όπου όλα είχαν κριθεί, ο ρυθμός έπεσε, και το τελικό 96-61 έδωσε την νίκη στον Δικέφαλο!

Ο ΠΑΟΚ, τίμησε την πρώην αθλήτριά του, που φέτος αγωνίζεται με την φανέλα των Καλυβίων Θορικού, Αφεντούλα Μαγαλιού.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη 2, Λύμουρα 10, Κωτούλα 7, Κριμίλη 11, Ταρπάγκου 12, Καρακούλα 5, Μιχαηλίδου Ε. 2, Γκόβαν 16, Τζάκσον 16, Γουίλιαμς 15, Μιχαηλίδου Κ, Τζέλου

 

Διαβάστε ακόμη...