Αρχίζουν οι υποχρεώσεις των διεθνών

Οι έξι διεθνείς του ΠΑΟΚ πέφτουν από σήμερα στη μάχη των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Κίνα.
Αρχίζουν οι υποχρεώσεις των διεθνών

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Κόνιαρης και Λίνος Χρυσικόπουλος, είναι στο Ηράκλειο, όπου σήμερα (21/2, 20:30), η Εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί στα «Δύο Αοράκια» την αντίστοιχη της Γεωργίας για την 11η αγωνιστική των Προκριματικών της Ευρωπαϊκής ζώνης. Η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τρεις μέρες αργότερα, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου (19:00), η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Γερμανία στην "Brose Arena".

Για τον ίδιο όμιλο, η Σερβία στην οποία κλήθηκε ο Milenko Tepic, αντιμετωπίζει αύριο στο Ταλίν (21/2, 19:00) την Εσθονία, ενώ την Κυριακή (24/2, 17:00) υποδέχεται το Ισραήλ. Η Εθνική ομάδα της Σερβίας δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη ζώνη της Αφρικής, οι Darrius Garrett και Johndre Jefferson βρίσκονται στην Ακτή Ελεφαντοστού, για να εκπροσωπήσουν την Ρουάντα και την Κεντρική Δημοκρατία της Αφρικής αντίστοιχα στους αγώνες για τον 6ο όμιλο της Προκριματικής Φάσης. Η Ρουάντα θα παίξει την Παρασκευή (22/2, 19:30) με τη Σενεγάλη και το Σάββατο (23/2, 22:00) με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ η Κεντρική Δημοκρατία της Αφρικής παίζει τη Παρασκευή (22/2, 17:00) με το Μάλι και την Σάββατο (23/2, 19:30) με τη Νιγηρία. Την Κυριακή (24/2, 19:30) οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν για την τελευταία αγωνιστική των Προκριματικών της Αφρικανικής ζώνης, στον αγώνα της Ρουάντα με την Κεντρική Δημοκρατία της Αφρικής.

Διαβάστε ακόμη...