Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής τις Εσπερίδες Καλλιθέας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών πετυχαίνοντας ακόμα μία άνετη επικράτηση με 70-47 και
Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

παραμένοντας εύκολα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν μουδιασμένα στην πρώτη περίοδο, την οποία ολοκλήρωσαν με 13-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρήκαν ρυθμό και σταδιακά ανέβασαν την διαφορά, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια προηγούμενες με 31-21.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» δεν άφησαν περιθώρια στις φιλοξενούμενες να αντιδράσουν, ενώ ανέβαζαν ακόμα περισσότερο την διαφορά κατά την διάρκεια του αγώνα. Τελικό σκορ περιόδου, 54-29, με το παιχνίδι κάπου εκεί να «καθαρίζει». Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού είχαν εδραιώσει μία μεγάλη διαφορά ασφαλείας, που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Το τελικό 70-47, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε όλα τα σημεία του γηπέδου, και δη στο δεύτερο ημίχρονου όπου άνοιξε και την διαφορά.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους μέσα στο 2019, απέδειξαν γι'άκόμη μια φορά την πολύ καλή αγω νιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, η οποία τους έχει «εξασφαλίσει» την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη, Λύμουρα (11π,11ρ), Κωτούλα (5), Λέξα (2), Στεργάκη, Ταρπάγκου (1), Καρακούλα (4), Μιχαηλίδου Ε.(2), Μιχαηλίδου Κ., Γκόβαν (14), Τζάκσον (19π,10ρ), Γουίλιαμς (12π,10ρ)

Διαβάστε ακόμη...