Αγχωτικό διπλό επί του Σπόρτινγκ (vid)

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Σπόρτινγκ με 54-55, για την Α1 Γυναικών...
Αγχωτικό διπλό επί του Σπόρτινγκ (vid)

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να πετύχουν να χτίσουν μία διαφορά των +7 πόντων, με την περίοδο να κλείνει με 13-20 υπέρ τους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενες με 22-33 σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχες προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, μειώνοντας τη διαφορά, με το σκορ στη λήξη της περιόδου να είναι 39-44. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και, παρ' όλες τις προσπάθειες του γηπεδούχου Σπόρτιγκ, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ευτύχησε να φύγει από το γήπεδο με το «ροζ» φύλλο αγώνος, με την αναμέτρηση να λήγει με 54-55 υπέρ του.

Τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού, εκτός από τις αγωνιστικές τους ικανότητες, στο σημερινό αγώνα έδειξαν και ψυχικά στοιχεία, έβγαλαν αγωνιστικό εγωισμό, διαχειρίστηκαν καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος δικαιώθηκαν, παίρνοντας ένα ακόμη «ροζ» φύλλο αγώνος.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος υποδέχεται τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο PAOK Sports Arena το μεσημέρι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:00 το μεσημέρι.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 13-20, 22-33, 39-44, 54-55

 Δείτε το παιχνίδι στο video που ακολουθεί ...

Διαβάστε ακόμη...