Στο Παλατάκι δίπλα στην ομάδα μπάσκετ!

Η ώρα να βρεθούμε και πάλι δίπλα, στηρίζοντας την ομάδα του μπάσκετ έφτασε!
Στο Παλατάκι δίπλα στην ομάδα μπάσκετ!

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά την ειλικρινέστατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, μια συνέντευξη που η αλήθεια είναι πως ξύπνησε πολλά σε ... πολλούς από εμάς, ήρθε η ώρα να δώσουμε και πάλι δυναμικό παρόν στην PAOK Sports Arena.

Όχι επειδή παίζουμε με τον συμπολίτη, αλλά επειδή η ομάδα πραγματικά πιστεύουμε πως αξίζει να έχει τη συμπαράστασή μας. Τα ίδια θα γράφαμε αν ο αντίπαλος ήταν οποιαδήποτε άλλος σύλλογος της Basket League. Έτυχε απλά να είναι ο συμπολίτης!

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, μετά το διπλό στην Τενερίφη, έδειξαν πως αν μη τι άλλο είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να φτάσει -και θα φτάσει- ψηλά! Ακόμη και στην ήττα από τον Ήφαιστο, έδειξαν χαρακτήρα και προσπάθησαν να γυρίσουν ένα χαμένο ματς! Κάτι που πιθανότατα θα το κατάφερναν αν ο Σχινάς και η παρέα του δεν φρόντιζαν επιμελώς να ... ρυθμίσουν, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης!

Άλλωστε το κυνηγητό που δέχεται ο Δικέφαλος από τα κοράκια είναι και φέτος άνευ προηγουμένου! Τόσο εντός όσο και εκτός έδρας! Αποδεδειγμένο αυτό, με την ωμή και αδιάψευστη γλώσσα των αριθμών.

Ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να γίνουμε ο 6ος παίκτης της! Όλοι οι δρόμοι σήμερα το απόγευμα οδηγούν στο "Παλατάκι" 

Διαβάστε ακόμη...