Άνετη νίκη επί του Σπόρτινγκ!

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Σπόρτιγκ με 82-58...
Άνετη νίκη επί του Σπόρτινγκ!

Ο Δικέφαλος μπροστά στο κοινό του αλλά και τα νεαρά κορίτσια που παρακολούθησαν το διήμερο γνωριμίας με το μπάσκετ που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι o ΠΑΟΚ KYANA, ξεκίνησε με αρχική 5αδα τις: Λύμουρα, Κριμίλη, Govan, Williams και Jackson μπήκε φουριόζος κάνοντας ένα γρήγορο 4-0, οι φιλοξενούμενες όμως με ένα δικό τους σερί 7 πόντων πέρασαν μπροστά με τον Δικέφαλο να απαντάει με την σειρά του 8-7 και να πηγαίνουμε στο πρωτο ταιμ-αουτ 4.25 πριν το τέλος του Ά δεκάλεπτου προηγούμενοι με 13-9. Από εκεί και πέρα με ένα επιθετικό κρεσέντο του Δικεφάλου φτάσαμε στο 21-11 της πρώτης περιόδου.

Με την στρατηγό Λύμουρα να κάνει τα δικά της, την Govan να σκοράρει κατά βούληση, την Jackson να κυριαρχεί στους αιθέρες και από κοντα Κριμίλη, Ταρπάγκου και Κωτούλα με τις υπόλοιπες άξιες συμπαραστάτριες, η ομάδα συνέχισε να ρολάρει φτάνοντας στο 47-25 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης φτάνοντας στο 63-33 στα μέσα της 3ης περιόδου για να κλείσει το 3ο δεκάλεπτο στο 71-45.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Δικέφαλο να κλείνει το τελικό σκορ στο 82-58 παίρνοντας το πρωτο ροζ φύλλο αγώνα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν μεταξύ άλλων ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κύριος Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος επικοινωνίας κύριος Άκης Μπεκιάρης, ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Μπάσκετ Γυναικών κύριος Θεόδωρος Πολυμένης και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πριν τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του τμήματος Βασίλης Αγγελίδης πρόσφερε ανθοδέσμη στην Britanny Leuis η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα μας και φέτος παίζει με την φανέλα του Σπόρτινγκ.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ KYANA ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα, 21-11, 47-25,71-45, 82-58

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ KYANA (Μασιλαρινός): Πολυμένη 3, Λύμουρα 6, Κωτούλα 5, Λέξα 2, Καρλάφτη 8, Κριμίλη 11, Ταρπάγκου 7, Καρακούλα 3, Μιχαηλίδου, Govan 13, Jackson 21, Williams 3.

...........................................

Τέλος

82-58

4ο δεκάλεπτο

71-45

3ο δεκάλεπτο

47-25

2o δεκάλεπτο

21-11 

1ο δεκάλεπτο

Το παιχνίδι ξεκίνησε 

Πριν τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του τμήματος Βασίλης Αγγελίδης πρόσφερε ανθοδέσμη στην Britanny Leuis η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα μας και φέτος παίζει με την φανέλα του Σπόρτινγκ.

Η ενημέρωση θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, κωρίως μέσα από τη σελίδα του ΑΣ στο facebook 

Διαβάστε ακόμη...