Το φιλικό στην Καστοριά και τα επόμενα εντός έδρας φιλικά

Έναν περίπου μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με πέντε φιλικά παιχνίδια σε διάστημα έντεκα ημερών.
Το φιλικό στην Καστοριά και τα επόμενα εντός έδρας φιλικά

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (8/9, 17:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη φετινή ομάδα, έστω κι αν διεξάγεται μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι το ασπρόμαυρο στοιχείο στην Καστοριά είναι πολύ έντονο.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα συνεχόμενα φιλικά στο "PAOK Sports Arena". Την ερχόμενη Πέμπτη (13/9, 14:00) υποδέχεται την τουρκική IBB (Instabul Buyuksehir) και δύο μέρες αργότερα (15/9, 18:30) τον Ήφαιστο Λήμνου. Σε αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να δουν από κοντά τη νέα ομάδα στο «Παλατάκι».

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένο το τουρνουά «Μαυροσκούφεια», στο οποίο θα συμμετέχουν εκτός του ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο, ο Προμηθέας Πάτρας και ο Κολοσσός Ρόδου. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (18/9, 17:00) τον Κολοσσό Ρόδου και την επόμενη μέρα θα παίξει με έναν εκ των Προμηθέα Πάτρας και Ρεθύμνου στον μικρό (19/9, 17:00) ή μεγάλο (19/9, 19:00) τελικό, ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας.

Μετά τα «Μαυροσκούφεια», ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τα δύο φιλικά με την Bahcesehir (22-23/9). Το πρόγραμμα των φιλικών του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Περιστέρι (27/9) και Χαλκίδα (28/9 κόντρα στην Κύμη). Το φιλικό με το Περιστέρι, μάλιστα, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη...