Η ομιλία του Ηλία Παπαθεοδώρου στο Summer Basketball Camp

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στα παιδιά που συμμετέχουν στην 2η περίοδο του Summer Basketball Camp των ακαδημιών του ΠΑΟΚ που διεξάγεται στο "PAOK Sports Arena".
Η ομιλία του Ηλία Παπαθεοδώρου στο Summer Basketball Camp

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε αρχικά για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία της εργατικότητας εφόσον θέλουν να ακολουθήσουν αθλητική καριέρα.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, πάντως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχθηκε ερωτήσεις από τα παιδιά, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις τον... δυσκόλεψαν αρκετά! Τα παιδιά ενδιαφέρθηκαν για τα ερεθίσματα που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το μπάσκετ, στάθηκαν αρκετά στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας του και στην πορεία του στις «μικρές» Εθνικές ομάδες

Η συζήτηση έφτασε και στη σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, τον οποίο χαρακτήρισε παράδειγμα για όλους τους.

Μετά το τέλος της ομιλίας, τα παιδιά συνέχισαν το πρόγραμμα τους στο camp, το οποίο περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής, πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης και μετρήσεις με εξειδικευμένα μηχανήματα, πάντα υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου και των προπονητών των ακαδημιών...

Η δεύτερη εβδομάδα του Summer Basketball Camp ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη...