«Ευλογημένη στον ΠΑΟΚ!»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Μαρία Κοτέογλου, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για τη σεζόν που πέρασε, την άνοδο στην Pre League, αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας...
«Ευλογημένη στον ΠΑΟΚ!»

Πώς κύλησε η χρονιά;

Ήταν μια χρονιά γεμάτη όμορφα συναισθήματα... Μοναδικός στόχος από την αρχή του πρωταθλήματος, όπως και πέρυσι, ήταν η άνοδος στην επόμενη κατηγορία! Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος παίζαμε πολύ καλό βόλεϊ και αυτό μας έφτασε επάξια στην επίτευξη του στόχου μας, την άνοδο στην Pre League!

Στόχος επετεύχθη... Ποιο ήταν το μυστικό τη επιτυχίας;

Το μυστικό μας ήταν η πολύ σκληρή δουλειά στο γήπεδο, η ομαδικότητα που δείξαμε και φυσικά σε όλα αυτά μεγάλο ρόλο έπαιξε η διοίκηση που ήταν κοντά στην ομάδα και μάς υποστήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Τι συναισθήματα σε κατακλύζουν, όταν σκέπτεσαι πως πετύχατε τον στόχο σας;

Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ευλογημένη που για δεύτερη χρονιά παίρνω το Πρωτάθλημα και ανεβαίνω κατηγορία με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου και όλους όσους δουλέψαμε μαζί για όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα.. Οφείλω ένα ακόμη τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Αμοιρίδη που με εμπιστεύεται για δεύτερη χρονιά και μάλιστα στον ρόλο της αρχηγού!

Το βόλεϊ είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο άθλημα... Εσύ γιατί το προτείνεις στα μικρά κορίτσια;

Θεωρώ ότι είναι ένα ομαδικό άθλημα που ταιριάζει πολύ στα κορίτσια. Από πολύ μικρή ηλικία μπαίνουν σε ένα άθλημα με ομαδικό πνεύμα, μυώντας τους στην ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό!

Διαβάστε ακόμη...