Νίκη στην πρεμιέρα!

Στο πλαίσιο του Final-6 του πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων που φιλοξενείται στην Αιδηψό, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην πρεμιέρα του Πιερικού-Αρχέλαου με 83-39...
Νίκη στην πρεμιέρα!

Με το δεξί μπήκε στην τελική φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, καθώς στον πρώτο αγώνα οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησαν εύκολα με 83-39 του Πιερικού Αρχέλαου, το απόγευμα της Τετάρτης 11 Απριλίου 2018, στο γήπεδου της Αιδηψού.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε σε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν δυσκολεύτηκαν στον σημερινό αγώνα, πήραν εξ' αρχής ένα καθαρό προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο με 26 πόντους πόντους διαφορά, 49-23, το οποίο και κράτησαν ως το τέλος, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη με 83-39 τελικό σκορ.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στις 18:00 το απόγευμα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου (Bασίλης Μασλαρινός): Σιακαβάρα, Μουμτζή, Πολυμένη, Λέξα, Ζέρβα, Κριμίλη, Αθανασιάδου, Στεργίου, Γενναίου, Καλούτσικου, Κατσαμούρη, Δαιμονάκου

 

 

 

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...