Το σήκωσαν οι Νεάνιδες (vid)

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ, διέλυσε τον Άρη με 67-34 και στέφθηκε Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης 2018 στις Νεάνιδες, για 4η φορά στην ιστορία του...
Το σήκωσαν οι Νεάνιδες (vid)

Μετά το 66-40 του πρώτου αγώνα, το 30-54 του δεύτερου αγώνα, σειρά σήμερα είχε το 67-34, σκορ το οποίο σήμανε την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο της, το Παλατάκι.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον τίτλο επάξια, παρ' όλες τις απουσίες της Δαιμονάκου και της Κριμίλη, οι οποίες απουσίαζαν λόγω τραυματισμών.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου απέδειξαν για ακόμα μία φορά φέτος, ότι ήταν πρώτα και καλύτερα και σε καμία περίπτωση δεν θα συμβιβάζονταν με καμία θέση πλην αυτή του πρωταθλητή.

Για την ιστορία η διακύμανση του σημερινού αγώνα ήταν: 8-4, 29-14, 52-24, 67-34

Πλέον το ενδιαφέρον του τμήματος στρέφεται στην προετοιμασία ενόψει των τελικών του πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ σκυτάλη για την διεκδίκηση του τίτλου στην Θεσσαλονίκη παίρνει το τμήμα των Κορασίδων.

Ο ΠΑΟΚ, εδώ και μια δεκαετία περίπου, έχει χτίσει μία πολύ ισχυρή παράδοση στον χώρο του μπάσκετ γυναικών, τόσο στα τμήματα υποδομών, όπου αποδεδειγμένα γίνεται μία εξαιρετική δουλειά, όσο και στο επίπεδο των γυναικών, όπου και φέτος πραγματοποιεί αξιόλογες εμφανίσεις, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός, Αγγελίδης): Σιακαβάρα, Μουμτζή, Καλούτσικου, Πολυμένη, Λέξα, Ζέρβα, Κριμίλη, Αθανασιάδου, Θεοδώρου, Στεργίου, Κατσαμούρη

Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ συγχαίρει την ομάδα νεανίδων μπάσκετ του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ.

Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες, τους προπονητές και όλα τα στελέχη της ομάδας και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...