Retro Day (pics)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αυτό το Σάββατο (13/1 στις 16:30) τον Πανιώνιο στο «Παλατάκι», σε ένα παιχνίδι που ξυπνά πολλές μνήμες, από πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.
Retro Day (pics)

Αυτή, είναι μία καλή αφορμή, για να χαρακτηρίσουμε αυτή την ημέρα RETRO DAY και να ζητήσουμε από τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο, να φορέσουν τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ που ενδεχομένως να έχουν στη συλλογή τους.

Οι παλιές φανέλες βγαίνουν για λίγο από το αρχείο, τις φοράμε αυτό το Σάββατο στο γήπεδο και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και φυσικά, ενισχύουμε την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Για όλους όσοι συμμετέχουν στο RETRO DAY με τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα...

Προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Και μέσα στο γήπεδο για την ομάδα και εκτός παρκέ για την Retro Day.

Όλες οι retro φανέλες του ΠΑΟΚ έχουν θέση το Σάββατο στο «Παλατάκι».

Όπως το «11» του Χρήστου Τσέκου που κρατά ο αρχηγός μας Βαγγέλης Μαργαρίτης, το «13» του Conrad McRae που προβάρει ο γυμναστής μας Παναγιώτης Βασιλείου, αλλά και το «14» του Αυστραλού Matt Nielsen που κρατά ο Δημήτρης Κατσίβελης...

Φορέστε τη δική σας retro φανέλα κι ελάτε στο γήπεδο...

Ξεσηκώσαμε όλες τις παλιές φανέλες ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στο "Παλατάκι" και μπήκαν σε αυτή την διαδικασία με χαρά και οι παίκτες μας... Μερικά μαθήματα για το παρελθόν έχουν πάντα ενδιαφέρον...

Ο Αντώνης Κόνιαρης με το "10" το καλό του Άγγελου Κορωνιού από την σεζόν 2000-01 και ο Απόλλων Τσόχλας με το "9" μίας άλλης εποχής, του αρχηγού του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1998-99 Γιώργου Μπαλογιάννη.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος με το "4" του Κλαούντιο Κολντεμπέλα, από την σεζόν 1998-99 και ο Δημήτρης Κατσίβελης με το "14" του Αυστραλού Ματ Νίλσεν από την σεζόν 2004-05. Ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Ματ Νίλσεν υπήρξαν μάλιστα συμπαίκτες στον Ολυμπιακό την σεζόν 2010-11!

Ο Νίκος Σταυρόπουλος είχε αρκετές φανέλες από το παρελθόν για να επιλέξει. Αυτή τη σεζόν 1988-89 όμως την οποία κρατά στα χέρια του είναι από τις πιο χαρακτηριστικές.

Στα χέρια του Φιλ Γκος, βρέθηκε η φανέλα ενός από τους καλύτερους σκόρερ που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ κι ας αγωνίστηκε μόνο μία σεζόν (1997-98), του Ρον Ρόουαν.

Ο Νταρνέλ Τζάκσον ήθελε την φανέλα του συμπαίκτη του στο κολέγιο του Κάνσας και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Τζέι Αρ Γκίντεντς, αλλά... βολεύτηκε τελικά με την φανέλα του Μπρεντ Σκοτ, οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2002-03.

Στη διαδικασία της Retro Day μπήκε και το επιτελείο της ομάδας. Ο γυμναστής της ομάδας Παναγιώτης Βασιλείου με τη φανέλα του αείμνηστου Κόνραντ Μακρέι από τη σεζόν 1997-98 και ο γυμναστής Μανώλης Βαλλιάνος, που από την τεράστια συλλογή του (καθώς όλα περνούν από τα χέρια του), επέλεξε τη φανέλα του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

{gallery}2018/Basket/Diafora/Retro{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...