ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Λουξ ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα 2 χρόνια ανακοίνωσαν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η Λουξ σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο "PAOK Sports Arena" το απόγευμα της Παρασκευής (24/11).
ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Λουξ ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς: «Η χαρά μου για τη σημερινή εκδήλωση είναι πολύ μεγάλη, καθώς ανανεώσαμε για άλλα 2 χρόνια τη συνεργασία μας με ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά brand, την εταιρεία Λουξ. Τα προηγούμενα 2 χρόνια έχουμε μάθει πάρα πολλά από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας Λουξ και από τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Είχαμε μία κοινή πορεία στο επικοινωνιακό κομμάτι και είδαμε ότι αυτή η πορεία ήταν πολύ επιτυχημένη και έτσι ήταν μονόδρομος να την ανανεώσουμε. Έχω γίνει κι εγώ φαν της συγκεκριμένης εταιρείας, καθώς προτιμώ κυρίως τη βυσσινάδα της Λουξ, η οποία είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί στην αγορά. Καλή μας επιτυχία και συνέχεια και ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στον αντιπρόεδρο και επικεφαλής των τμημάτων μάρκετινγκ και εξαγωγών της Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, Πλάτωνα Μαρλαφέκα:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήρθατε σε αυτήν τη Συνέντευξη Τύπου σε μια δύσκολη μέρα και ώρα. Η εταιρεία μας έχει ξεκινήσει το 1950 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον χώρο των αναψυκτικών και των χυμών. Έχουμε καταφέρει να είμαστε η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία του χώρου, ενώ το 2017 αναδειχθήκαμε super brand της Ελλάδας. Όλα αυτά που μας δίνει η κοινωνία, οφείλουμε να τα δώσουμε με κάποιον τρόπο πίσω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια στη Βόρεια Ελλάδα και εμείς δεν έχουμε πολλά χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στη περιοχή. Ευελπιστούμε ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα μας αγκαλιάσει και όσο ανεβαίνουμε στη Βόρεια Ελλάδα θα μπορέσουμε να κάνουμε και μεγαλύτερα πράγματα.

Αυτό άλλωστε θα πρέπει να κάνουν οι εταιρείες και εμείς από την στιγμή που έχουμε επιλέξει να ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα, πρέπει να κάνουμε και κοινωνικό έργο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε γίνει φίλοι με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στους παίκτες να έχουν υγεία και θεωρώ ότι τα έμπειρα στελέχη της ομάδας που δουλεύουν με επιμονή και υπομονή μπορούν να φέρουν επιτυχίες».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Θοδωρής Ζάρας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη σημερινή εκδήλωση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα να υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που μας στηρίζουν και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί γιατί μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Επί τη ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα εν όψει του σημερινού αγώνα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είναι μεγάλη τιμή για τον ΠΑΟΚ που εκπροσωπείται από τρεις παίκτες, ενώ υπάρχει και ο Klassen στην Ενική ομάδα του Καναδά Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή, ειδικά για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος μας έκανε πολύ περήφανους και κρατάει τα όνειρα ζωντανά και για εμάς τους υπόλοιπους για μια κλήση στο μέλλον.

Σε ερώτηση για την ως τώρα συνεργασία των δύο πλευρών, ο κύριος Μαρλαφέκας τόνισε: «Έχουμε κάνουμε αρκετές χορηγίες στον χώρο του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα και όσο μεγαλώνει η εταιρεία θα βοηθάμε ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό. Η συνεργασία μας, όμως, με τον ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες που είχαμε ποτέ».

Διαβάστε ακόμη...