Το ασύλληπτο 43άρι του Triche!

Την τρομερή εμφάνιση του Triche θυμήθηκε η ΚΑΕ!
Το ασύλληπτο 43άρι του Triche!

Την τελευταία φορά που ο Triche βρέθηκε στο Capo d’Orlando για να αντιμετωπίσει την σημερινή αντίπαλο του δικεφάλου την Orlandina πέτυχε τον απίθανο αριθμό των 43 πόντων!!! Για την σειρά των τελικών του Italian Gold League η Trento αντιμετώπιζε την Orlandina. Στον τρίτο αγώνα ο Τρις έκανε το μάτς της ζωής του καθώς πέτυχε 43 πόντους (9-14 εντός πεδιάς και 7-10 τρίποντα) ενώ είχε και 5 rebounds 4 ασσίστ και 3 κλεψίματα! Στα προηγούμενα 2 παιχνίδια ήταν επίσης καθοριστικός καθώς είχε 21.5 πόντους μέσο όρο! 

Η τρομερή επίδοση του έκανε τον πατέρα του να δηλώνει μετά τον αγώνα ότι ο γιός του έκανε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι από αυτάπου συνήθιζε να κάνει και ότι είναι ενθουσιασμένος για αυτόν.

Ο ίδιος ο Triche έγραψε μετά τον αγώνα στο instagram του: This game, this season, this Championship was a dream. Some plays I did tonight I only dreamed about. Thanks to the guys/fans who watched. I think y'all helped us win tonight! I want to say thanks to #aquilabasket #trento #italy for this 10 months experience. The staff and my teammates made Trento, Italy feel like home as much as possible! The fans were great and made me feel loved. Thanks to everyone who supported. SYRACUSE, wassup? Coming home the 13th.

Η ΚΑΕ θυμήθηκε αυτήν την εμφάνιση του και ευελπιστεί σε μία παρόμοια για να βοηθήσει τον δικέφαλο να φύγει με το διπλό από τη Σικελία!

Διαβάστε ακόμη...