Σοβαρό πρόβλημα με Dillard, εκτός Μαργαρίτης, Jones, Κόνιαρης

Η επόμενη μέρα του αγώνα Κυπέλλου, δεν έφερε μόνο άσχημη διάθεση σε όλη την ομάδα για τον αποκλεισμό, αλλά και πολλά προβλήματα, με σοβαρότερο όλων αυτό που αντιμετωπίζει ο Kevin Dillard.
Σοβαρό πρόβλημα με Dillard, εκτός Μαργαρίτης, Jones, Κόνιαρης

Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί μάτι και ύστερα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από ειδικό οφθαλμίατρο, διαπιστώθηκε μόλυνση. Ο Dillard, η κατάστασή του οποίου κρίνεται σοβαρή, ξεκίνησε άμεσα θεραπεία και τέθηκε ήδη εκτός μάχης για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πάτρας. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα προσδιοριστεί τα επόμενα 24ωρα και ανάλογα με την αντίδρασή του στην ειδική φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Το δεύτερο απρόοπτο της ημέρας αφορούσε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος μετέβη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις με συμπτώματα ίωσης και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Εκτός ομάδας και σήμερα, αλλά και από τον αγώνα του Σαββάτου είναι και ο Αντώνης Κόνιαρης, που υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και εντατική θεραπεία για το διάστρεμμα που έχει υποστεί στο αριστερό του πόδι.

Την προπόνηση του ΠΑΟΚ παρακολούθησε, αλλά δεν συμμετείχε σε αυτήν για προληπτικούς λόγους ο Lucky Jones.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ομιλία του κ.Παπαθεοδώρου όπου επισημάνθηκε η έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασίας της για τον αγώνα με τον Προμηθέα με μία προπόνηση την Παρασκευή (18:00).

Διαβάστε ακόμη...