Οι αντίπαλοι στο Basketball Champions League

Πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη η κλήρωση των τριών προκριματικών φάσεων, αλλά και της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League, με τον ΠΑΟΚ να μετέχει στον 2ο όμιλο ...
Οι αντίπαλοι στο Basketball Champions League

Μαζί μας στον όμιλο είναι οι:  Gaziantep (Τουρκία), Chalon (Γαλλία), Τenerife (Ισπανία), Νeptunas (Λιθουανία) και Ventspils (Λετονία)και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τις προκριματικές φάσεις.

Αρχικά κληρώθηκαν τα ζευγάρια του 1ου προκριματικού γύρου...

Στο 2ο προκριματικό γύρο θα παίξουν:

Για τον 3ο προκριματικό γύρο: Οι 8 ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη μια θέση στον 3ο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσουν τις 8 νικήτριες των ζευγαριών που θα προκύψουν από τον 2ο προκριματικό γύρο. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου. 

Οι 8 νικήτριες των ζευγαριών του 3ου προκριματικού γύρου, μαζί με τις 24 ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στους ομίλους, θα σχηματίσουν 4 ομίλους των 8 ομάδων. Κάθε όμιλος θα περιέχει 2 ομάδες από τις 8 που θα προκύψουν από τα προκριματικά, ενώ και στη φάση των ομίλων δεν γίνεται να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο 2 ομάδες από την ίδια χώρα.

Διαβάστε ακόμη...