Διπλό με διαιτησία για κλάματα!

Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κέρδισε εκτός έδρας με τον Παναθλητικό Συκεών με 63-64, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι... 
Διπλό με διαιτησία για κλάματα!

Μελανό σημείο στην αναμέτρηση η ανεπαρκέστατη (για να μην πούμε άθλια και βάλε), διαιτησία που βρήκε απέναντί του ο Δικέφαλος και έκανε τα πάντα για να αλλοιώσει το αποτέλεσμα! 

Αν και στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος άφησε τον αντίπαλο να φύγει μπροστά με 34-27, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ πιο δυνατά. Με μία πολύ καλή εμφάνιση και σκληρή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε να φύγει μπροστά, ξεφεύγοντας από το -7 του ημιχρόνου μέχρι στο +12, με το δεκάλεπτο τελικά να κλείνει +7 υπέρ του, με 41-48. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, αν και κατάφερε να φτάσει μέχρι το +13 τη διαφορά, τελικά στο τελευταία λεπτά άφησε τον αντίπαλο να πατήσει πάνω στα επιμέρους λάθη του και να μειώσει τη διαφορά αισθητά. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτριες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουν τη νίκη, με το παιχνίδι να τελειώνει 63-64 υπέρ του Δικεφάλου.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Λύμουρα με 25 πόντους και από κοντά η Campbell με 16 πόντους. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η πρώτη εμφάνιση της νεοαποκτηθείσας Chelsea Jennings, η οποία αναμένεται να δώσει περισσότερη ισχύ στην ομάδα. Τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί οπαδοί του δικεφάλου, οι οποίοι βοήθησαν τις παίκτριες να κατακτήσουν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-10, 34-27, 41-48, 63-64

Διαβάστε ακόμη...