Γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών ...

Η Johnson Health Tech Hellas A.E. – Matrix Fitness με περηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών ...

Η Matrix Fitness, με την συνεργασία του επικεφαλής γυμναστή της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κ. Παναγιώτη Βασιλείου, μεταμόρφωσε το γυμναστήριο της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena, σε μια 'Powered by Matrix' υψηλών προδιαγραφών εγκατάσταση εκγύμνασης η όποια είναι σε θέση όχι μόνο να εκπληρώσει άριστα τις υψηλές απαιτήσεις πρωταθλητισμού σε επίπεδο αθλητικής εγκατάστασης εκγύμνασης, άλλα και να εισάγει νέα καινοτομικά και ευέλικτα λειτουργικά συστήματα εκγύμνασης, όπως αυτό του Connexus, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της ομάδας σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

"Στον επαγγελματικό αθλητισμό όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές και καθημερινά αυξανόμενες, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι βασική προϋπόθεση για να ανταπεξέλθουν οι αθλητές στο δύσκολο πρόγραμμά τους και να επιτύχουν στους στόχους τους. Το γυμναστήριό μας εξοπλίστηκε με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της Matrix Fitness, που είναι κορυφαία στο χώρο της εκγύμνασης παγκοσμίως, είναι άριστης ποιότητας και ιδανικά για να γυμναστεί όλο το σώμα..." δήλωσε ο κ. Βασιλείου, επικεφαλής γυμναστής της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

"Η JHT HELLAS A.E. αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα από το 2014 και δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την δυναμική της ομάδας basketball του ΠΑΟΚ. Σε συνεργασία με το προπονητικό team δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο γυμναστήριο με εξοπλισμό MATRIX FITNESS και ευελπιστούμε να συνεισφέρει στην ενίσχυση της προσπάθειας της ομάδας αλλά και στην ενδυνάμωση της εικόνας της εταιρίας μας στην Βόρειο Ελλάδα" επισήμανε ο κ. Παπαγεωργίου, Γενικός Διευθυντής της JHT HELLAS A.E.

O κ. Βασιλείου, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση των εργασιών στο γυμναστήριο της ομάδας στο PAOK Sports Arena και τον εξοπλισμό του με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα Matrix Fitness, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Johnson Health Tech Hellas, τόνισε: «Η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της Johnson έγινε πριν από ενάμισι περίπου χρόνο. Τα εγκαίνια του Johnson Fitness Store στη Θεσσαλονίκη, ήταν μία εξαιρετική συγκυρία για να έρθουμε σε επαφή τον Managing Director Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Υπεύθυνο Πωλήσεων Βορείου Ελλάδας Πάρη Πετρίδη.

Για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θέλαμε το καλύτερο και αυτό ακριβώς προσφέρουμε πλέον στους αθλητές μας, με την επιλογή της Matrix, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρίας στη βιομηχανία του fitness, με την ανώτερη σχεδίαση και τις καινοτομίες στα μηχανήματά της, τόσο σε όργανα δύναμης, όσο και σε καρδιοαναπνευστικά μηχανήματα. Με τα μηχανήματα της Matrix, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε πολύπλευρη και εξατομικευμένη προπόνηση που απαιτείται στο σύγχρονο μπάσκετ και εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία μίας ομάδας στον τομέα αυτό».

Τα τελευταία δυο χρόνια, η Matrix Fitness έχει μια αναπτυσσόμενη πορεία στην υποστήριξη επαγγελματιών αθλητών και ομάδων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κ.Α.Ε. Π.ΑΟ.Κ. για την εμπιστοσύνη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας www.matrixfitness.gr

Σχετικά µε την Matrix Fitness

H Matrix Fitness είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εμπορική επωνυμία στο κόσμο και αποτελεί την εμπορική επωνυμία της Johnson Health Tech. Η Matrix περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα μηχανευμάτων ενδυνάμωσης και καρδιοαναπνευστικής άσκησης για γυμναστήρια και λοιπές εγκαταστάσεις εκγύμνασης.

Σχετικά µε την Johnson Health Tech

Η Johnson Health Tech, Inc. (JHT), αποτελεί έναν από τους µεγαλύτερους κατασκευαστές συσκευών εκγύµνασης σε παγκόσµιο επίπεδο και περιλαµβάνει στην γκάµα της τις πιο εµπορικά αναγνωρίσιµες επωνυµίες στο χώρο της εκγύµνασης όπως Matrix, Vision, Tempo, AFG, και Horizon. Η εταιρεία κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα συσκευών εκγύμνασης, τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση, όπως διάδρομους, ελλειπτικά, ποδήλατα άσκησης, και μηχανήματα ενδυνάμωσης.

Διαβάστε ακόμη...