"Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Στoυς παίχτες που απουσίαζαν τραυματίες αλλά και στα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του φιλικού με τον Προμηθέα Πατρών,
"Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

με τον κόουτς του "Δικεφάλου" να σχολιάζει παράλληλα και τις τελευταίες αλλαγές στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Δικεφάλου είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα: «Πιστεύω ότι οι τραυματισμοί έπαιξαν ρόλο στο να μην κάνουμε ροτέισον. Σήμερα είχαμε βιαστικες επιλογές στην επίθεση κι αυτό μας επηρεάσε. Βιαστηκαμε να πάρουμε καλό σκορ, χωρίς να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Οι ομάδες θα είναι καλές και θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.»

Για το εάν επηράσε η κούραση: «Υπάρχει κούραση αλλά αυτό δεν λέει κάτι, γιατί όταν είσαι κουρασμένος ψάχνεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή.»

Για τους Σάιμπερτ και Μπράιαντ: «Οι δύο γκαρντ ήταν τραυματίες, πράγμα που έπαιξε ρόλο. Ο Σάιμπερτ είχε πρόβλημα με τις αμυγδαλες αλλά έπαιξε, ο Μπράιαντ δεν αγωνιστικε καθόλου.»

Για τους πόντους που παίρνει ο ΠΑΟΚ από τους ψηλούς:«Θέλουμε η μπάλα να μεταφέρεται στη ρακέτα, αλλά και να έχουμε περιστροφές από μέσα προς τα έξω.»

Συνολικά για την παρουσία της ομάδας στα έως τώρα φιλικά: Τα φιλικά ήταν διαφορετικά. Δεν είμαστε στο επίπεδο ταχύτητας set place που θέλουμε.»

Για το πως θα διορθωθούν τα λάθη ενόψει των τουρνουά σε Ρέθυμνο και Σμύρνη: «Από την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσουμε να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε.»

Για τους Προμηθέα και Κολοσσό Ρόδου: «Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατο ρόστερ, όπως κι ο Κολοσσός θα είναι δυνατός από ότι είδα.»

 

Διαβάστε ακόμη...