Ήρθε και η Campell!

Η Korinne Campbell, το νέο απόκτημα της Γυναικείας Ομάδας μπάσκετ, μόλις κατέφθασε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο
Ήρθε και η Campell!

Η Corinne γεννήθηκε το 1988 στο New Jersey και έχει παίξει τόσο σε όμαδες της Αμερικής σε επίπεδο NCAA, όσο και σε ομάδες της Ευρώπης, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με τον Ιπποκράτη Κω.

Η Αμερικανίδα Κorinne Campbell, μετά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις αποκλειστικά στο acpaok.gr:

Πώς αισθάνεσαι για τη νέα σου ομάδα, τον ΠΑΟΚ;

Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, όλοι δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν καθημερινά, ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα γίνω κομμάτι αυτής της ομάδας.

Τι γνωρίζεις για το λαό του ΠΑΟΚ;

Έχω ακούσει ότι είναι πολύ πιστοί και τρελοί για τον ΠΑΟΚ. Βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, υποστηρίζοντάς την πολύ έντονα, αφού αγαπάν τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τους παίκτες του.

Τι εύχεσαι για τα «90 Χρόνια» ΠΑΟΚ;

Εύχομαι να πάει πολύ καλά φέτος η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Τα «90 Χρόνια» ΠΑΟΚ να συνδυαστούν με πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη...