Έρχεται και ο Cliff Levingston (Video)

Και ο Cliff Levingston θα είναι μαζί μας στο μεγάλο και ιστορικής σημασίας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο PAOK Sports Arena.
Έρχεται και ο Cliff Levingston (Video)

Ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ "Good News", επιβεβαίωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την παρουσία του στο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και έστειλε μάλιστα το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας...

«Θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα 90ά γενέθλια του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να σας δω στο εορταστικό παιχνίδι για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.

Έχω πολύ αγάπη στην καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη», ήταν το μήνυμα που έστειλε από τις ΗΠΑ ο Cliff Levingston, ο οποίος μάλιστα έκλεισε το δικό του βίντεο με την χαρακτηριστική κίνηση που πάντα έκανε προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά... «ΠΑΟΚΑΡΑ για πάντα...»

O Cliff Levingston μετά από μία μακρά καριέρα ΝΒΑ και έχοντας κατακτήσει δύο συνεχόμενους τίτλους με τους Chicago Bulls (1991 και 1992), ήρθε το καλοκαίρι του 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτέλεσε μαζί με τον Ken Barlow, το πρώτο δίδυμο ξένων της ομάδας στο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας την παρουσία του την σεζόν 1992-93 με το πολύ εντυπωσιακό μπάσκετ που έπαιξε τότε ο ΠΑΟΚ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο...

Διαβάστε ακόμη...