"Nα κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν"

O Μαρκ Κάρτερ παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το παιχνίδι κόντρα τον Απόλλωνα Πάτρας.
"Nα κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν"

 Επίσης αναφέρθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στα επερχόμενα πλέι οφ.

Αναλυτικά τόνισε:

Για την επικράτηση επί του Απόλλωνα Πάτρας:«Hταν μια καλή νίκη. Ο Απόλλωνας προσπάθησε δίχως δύο από τους καλύτερούς του παίκτες. Είχαμε ένα καλό πρώτο επιθετικό 15λεπτο, προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Για το αν σκεφτόντουσαν την ήττα στον αγώνα της Πάτρας:«Εγώ το σκέφτηκα, νομίζω το ίδιο θα σκέφτηκαν και οι άλλοι στα αποδυτήρια. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα του, όπως καλά παίζουμε και εμείς στη δική μας έδρα. Παίξαμε με όση ενέργεια μπορούσαμε για να προστατεύσουμε την έδρα μας».

Για την πορεία του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα:«Δεν έχουμε ξεφύγει από κάποια άσχημα παιχνίδια που είχαμε. Το πρόβλημα σε κάποια ματς ήταν πως ξεκινούσαμε δυνατά αλλά μετά αντί να κρατήσουμε την διαφορά, είχαμε μια στάση παθητική από το δεύτερο ημίχρονο και μετά. Αυτό έγινε και κόντρα στον Απόλλωνα. Πρέπει να συγκρατούμε την διαφορά που παίρνουμε και να ξεφύγουμε από αυτό το πρόβλημα που είχαμε, Εχοντας τον παράγοντα κούραση και με τους τραυματισμούς που υπήρχαν, είναι λογικό η ομάδα να είχε θέματα στην απόδοσή της. Τώρα που επέστρεψαν οι παίκτες, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν πριν τα πλέι οφ είναι σημαντικό να παίζουμε καλό μπάσκετ. Με τις επιστροφές παικτών και με λιγότερο βεβαρημένο πρόγραμμα, θα μπορούμε να παίζουμε καλύτερα».

Για την συνέχεια σε κανονική περίοδο και πλέι οφ:«Έμειναν τέσσερα παιχνίδια, πρέπει η ομάδα να παλέψει και μετά βλέπουμε τι θα γίνει στα πλέι οφ. Το αν θα τερματίσουμε τρίτοι που είναι και το καλύτερο ή τέταρτοι, δεν έχει σημασία γιατί το θέμα είναι το πως θα βρεθούμε στα πλέι οφ. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν».

Διαβάστε ακόμη...