ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης 2019!

Κάνοντας αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα απ' όλους, να νικάνε μέσα στο παρκέ, ξεχνώντας πότε έχασαν για τελευταία φορά, οι νεάνιδες του Συλλόγου μας κατέκτησαν ακόμη ένα Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης,
ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης 2019!

νικώντας στο PAOK Sports Arena την ομάδα του Παναθλητικού με 85-60, και με τις δύο νίκες που είχαν «κάβα» από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πέτυχαν τις τρεις νίκες, που τις έστεψαν Πρωταθλήτριες.

Τα νεαρά διαμαντάκια του ΠΑΟΚ επέβαλαν από την αρχή του αγώνα το ρυθμό τους, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο σε οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία τους στο χώρο του θεσσαλονικιώτικου μπάσκετ.

Ο Δικέφαλος μπήκε με πάθος και θέληση για νίκη από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, το οποίο και έκλεισε με 16-11 για να πάει στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 42-25. Στην τρίτη περίοδο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τη διαφορά, με την περίοδο να κλείνει με 61-46 υπέρ τους για να φτάσουμε στο τελικό 85-60.

Ο Βασίλης Μασλαρινός είδε για ακόμη μία φορά το καλοστημένο σύνολό του να αποδίδει καλό μπάσκετ και να κατακτά μία νίκη που την άξιζε πέρα ως πέρα...

Στον αγώνα το παρόν έδωσαν ο A' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, ο Έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μπάσκετ κοριτσιών κ. Θόδωρος Πολυμένης, καθώς και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ κ. Κώστας Χουζανάς.

Σειρά τώρα έχουν τα πανηγύρια και μετά η προετοιμασία ενόψει της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 5 Μαΐου στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Ας κρατήσουν οι χοροί, λοιπόν, για τις νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ...

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Παναθλητικός Συκεών: 85-60

Διαβάστε ακόμη...