Ασπρόμαυρο χρώμα στην εθνική
SHARE:
Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ (Σαλπιγγίδης-Φωτάκης) αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα στο αποψινό (21:30) φιλικό της Εθνικής με αντίπαλο τη Ρωσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Όπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος θα ξεκινήσει με τους: Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα, Καραγκούνη, Κατσουράνη και Φωτάκη στη μεσαία γραμμή, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Γκέκα επιθετική τριπλέτα. Στον πάγκο θα βρεθούν και άλλοι δύο παίκτες του Δικεφάλου, οι Χαλκιάς και Μαλεζάς.
Η τετραπλή εκρποσώπηση του ΠΑΟΚ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι η μεγαλύτερη -μαζί με του Ολυμπιακού- σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες!
Ο Γιώργος Φωτάκης είχε ανησυχήσει το ιατρικό team τόσο της εθνικής, όσο και του ΠΑΟΚ καθώς στην προπόνηση της Τρίτης είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Καλαματιανός τελικά είναι "οκ" και μάλιστα ξεκινάει στην αναμέτρηση.