"Πλήρεις θα είμαστε πιο δυνατοί"

O Μίλουτιν Αλεξιτς, την Κυριακή στα Ιλίσια έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
"Πλήρεις θα είμαστε πιο δυνατοί"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα "Metrosport": 

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό σημείωσε: "Οι διαιτητές έκαναν λάθη, θεωρώ ότι δεν υπήρχε πρόθεση, αλλά ήταν σε κρίσιμο σημείο του αγώνα και επηρέασαν την εξέλιξή του. Επρεπε να το περιμένουμε, αλλά ήταν πρόβλημα και το γεγονός ότι δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε μεγάλο ροτέισον, αφού δεν είχαμε πολλούς παίκτες και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας και στα 40 λεπτά".

Για τη δική του απόδοση ανέφερε: "Ηταν το πρώτο παιχνίδι μετά από 10 μήνες που έπαιξα καλά. Δεν ήμουν έτοιμος μέχρι τώρα, προχωρώ βήμα βήμα και πιστεύω σε μερικές μέρες να βρω την φόρμα μου".

Τέλος σε ερώτηση για το πώς βλέπει το μέλλον του ΠΑΟΚ, τόνισε:  "Η ομάδα, όταν θα είμαστε πλήρεις θα είναι πιο δυνατή και θα πάμε καλύτερα. Μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες, που είναι κάτω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό".

Διαβάστε ακόμη...