"Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι"

Με την προπόνηση που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1.
"Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι"

Με την προπόνηση που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση και ασκήσεις τακτικής. Ολοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφερόμενος στον αγώνα με την Καβάλα τόνισε: «Με την Καβάλα γνωριζόμαστε πολύ καλά, καθώς έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, επίσημα και φιλικά τον τελευταίο χρόνο. Πρόκειται για μία οργανωμένη ομάδα, που ουσιαστικά δεν άλλαξε σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με πέρσι, γιατί διατήρησε την ίδια φιλοσοφία στο ρόστερ και στο παιχνίδι της. Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που ποτέ δεν παρατά το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε και χρειαζόμαστε».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης υποστήριξε: «Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μένουμε σε εκείνο τον αγώνα. Είδαμε τα λάθη μας, προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα και να βελτιωθούμε, αλλά και να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι με την Καβάλα, η οποία πάντα μας δυσκόλευε, ειδικά στο γήπεδό της. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε κι ελπίζω ότι θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας και θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και να ξεκινήσουμε από εκεί την προσπάθειά μας για την επικράτηση, κάνοντας και σωστές επιλογές στην επίθεση. Εχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...