Aνέλαβε ο Δρόσος

Aνέλαβε ο Δρόσος! Ανακοινώνει προπονητή και παίκτες. Πρώτο φαβορί ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον πάγκο! (Έχει ακουστεί και το όνομα του Καλαφατάκη). Σημαντικό ρόλο και σπουδαία κίνηση η πρόσληψη του Νίκου Μπουντούρη. Τετάρτηί δίνει τελικά Συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης Επίσης ο νεός πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι συμφώνησε με τον μάνατζερ των παικτών Κώστα Παπαδάκη που η ΚΑΕ χρωστούσε σημαντικά χρηματικά ποσα... (Σημαδιακή φωτογραφία με τον Δημήτρη Δρόσο να συνομιλεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη...) Νέος αγωνας νέο ξεκίνημα Το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας το ανέλαβε ο Δ.Δρόσος πρώην πρόεδρος της αεκ και του σπορτινγκ.Ήρθε η στιγμή να πάμε ΟΛΟΙ μας να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια του τμήματος με την αγορά διαρκείας με περίσσεια ευχαρίστηση για την φετινή χρονιά,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια. Οι μισοί από εμάς που πήραμε διαρκείας στο ποδόσφαιρο αν πάρουμε και στο μπάσκετ θα έχουμε sold out στο παλατάκι.    
Aνέλαβε ο Δρόσος

Aνέλαβε ο Δρόσος!

Ανακοινώνει προπονητή και παίκτες.

Πρώτο φαβορί ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον πάγκο!
(Έχει ακουστεί και το όνομα του Καλαφατάκη). Σημαντικό ρόλο και σπουδαία κίνηση η πρόσληψη του Νίκου Μπουντούρη.
Τετάρτηί δίνει τελικά Συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης

Επίσης ο νεός πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι συμφώνησε με τον μάνατζερ των παικτών Κώστα Παπαδάκη
που η ΚΑΕ χρωστούσε σημαντικά χρηματικά ποσα...

(Σημαδιακή φωτογραφία με τον Δημήτρη Δρόσο να συνομιλεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη...)

Νέος αγωνας νέο ξεκίνημα

Το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας το ανέλαβε ο Δ.Δρόσος πρώην πρόεδροςτης αεκ και του σπορτινγκ.Ήρθε η στιγμή να πάμε ΟΛΟΙ μας να στηρίξουμετην νέα προσπάθεια του τμήματος με την αγορά διαρκείας με περίσσειαευχαρίστηση για την φετινή χρονιά,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ αρκεί να μηνμείνουμε στα λόγια. Οι μισοί από εμάς που πήραμε διαρκείας στοποδόσφαιρο αν πάρουμε και στο μπάσκετ θα έχουμε sold out στο παλατάκι.

 

Ήρθε η στιγμή να δούμε την ομάδα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΫ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ

Διαβάστε ακόμη...