COME ON PAOK AND EAT THE RICH

  COME ON PAOK AND EAT THE RICH
COME ON PAOK AND EAT THE RICH

 


Αυτό τι είναι πάλι , αντί να έχεις στύσεις με ολλανδέζες και σκανδιναβές στα νησιά φτιάχνεσαι με Μούσλι και Πάμπλο, έχω τίποτα γιατρέ ?

Δεν εχω καταλάβει κάτι τελικώς. Ο τύπος είναι από τη Βοσνία ή την Ερζεγοβίνη ? Όποτε τον ρωτάω δεν μου λέει,μου κάνει το Σουηδό...

Θαυμάσια. Με Χιλιανό και Ουρουγουανό στα μετόπισθεν ένα εμβόλιο για τα τάκλιν στην καρωτίδα δε θα ήταν άσχημο να ανακαλυφθεί για τους άλλους...

Για να σοβαρευόμαστε. Άκου ψάχνουν σπίτι στο Γκαρσία στο Πανόραμα. Με ενα δωματιάκι 2χ2 βολεύεται ,χωράει και η λαιμητόμος μέσα, ότι πρέπει για πρόβες αποκεφαλισμού και αυτοσυγκέντρωση.

Προχωράμε Θόδωρε βάση οργανωμένου σχεδίου, κλείνουμε στη συνέχεια τον Τζακ τον αντεροβγάλτη, το σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι, το δράκο του Σέιχ-σου , μιλάμε για τρόμο πάνω απο την πόλη τώρα,να δω ποιος θα περάσει.

Είσαι παράφρων,το ξέρεις; Σου χαρίζουν το φάρμακο για τον καρκίνο και συ επιλέγεις το διαρκείας για την ΤΟΥΜΠΑ...

Στην Κατερίνη τώρα είναι μικρό το γήπεδο αλλά ψηλοί οι μαντρότοιχοι, δεν θα ήταν άσχημα και είσοδος με ριφιφί...

Οχι ρε γαμώτο,τώρα βρήκαν και πιάσαν τον Κάρατζιτς; Αφού πιστεύω θα τον παίρναμε και αυτόν για αριστερό μπακ.

Και γιατί Μάρκο Αντόνιο και όχι τον καίσαρα Βοργία ? Τέταρτη αγωνιστική που θα φορέσω τα σανδάλια οφείλεται να τοποθετήσετε γιγαντομπανιέρα στο κέντρο του γηπέδου. Τη γεμίζετε σαμπάνια αφροδισιακή,πλένετε καλά την καλεσμένη σας και κατόπιν σπρώχνουμε όλοι...

Λάμπρο μη σκύβεις να πιάσεις το σαπούνι αγόρι μου, σε λίγο ολα αυτά.

Κρατάω χαμηλά τη μπάλα αλλά δεν ξεχνώ. Πως σαν ΠΑΟΚ γεννήθηκα και μεγάλωσα τσαλαπατώντας ότι βρεθει στο δρόμο μου, αυτό που βίωνα μεγαλώνοντας δεν συγκρίνεται με καμία ψυχική λεηλασία που υπέστη κατόπιν.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και είναι τόσο ορμητικό που αναποδογυρίζει τα τραπέζια σας εφησυχασμένοι κατακτητές των πρώτων θέσεων.

Σε πρωτάθλημα μαϊμού είμαι το λιοντάρι κουφάλες.

Και συ Φερνάντο κόψε τις μαλακίες, στόχος σου δεν είναι το ουέφα,στόχος είναι να παρατάξεις ενδεκάδα βγαλμένη απο πολεμική ταινία του holywood,ο καλύτερος να έχει σκοτώσει τη μάνα του,ΠΑΟΚ είσαι και οτι κάτσει μετά, θα είμαι όμως ευτυχισμένος.

Στο νεοπλουτισμό,την πουστιά και την σαπίλα τους, προτάσουμε καθαρά χέρια, συσπείρωση θανάτου,ομοψυχία και τρέλα. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει για να σε κάνει να ανατριχιάζεις κάθε φορά που τον κρύβεις μέσα σου, είναι αυτό που σε κρατάει δυνατό όταν πάει να λυγίσει η πίστη σου.

Come on PAOK and eat the rich , put the fire on the son of the bitch όπως θα έλεγε και ο Lemmy...

 

Αυτή η χρονική ακολουθία των 4 ωρών, δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή:

 

Διαβάστε ακόμη...