Πρώτο «ναι» από Δρόσο…

Πρώτο «ναι» από Δρόσο! Που ωστόσο ζήτησε 7 ημέρες προθεσμία για την τελική του απόφαση
Πρώτο «ναι» από Δρόσο…

Το paokmania τόσο καιρό δεν έπαιρνε κάποια θέση για το θέμα Δρόσου. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Μετά την σημερινή συνάντηση αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως ο Δρόσος όντως είπε το πρώτο ναι αλλά ζήτησε ακόμα κάποιες μέρες προσθεσμία κάτι που σημαίνει ότι πάντα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Λίγες ημέρες υπομονή λοιπόν. Μεταφέρουμε μέσω ΜΜΕ τι ακριβώς συνέβη γιατί πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτό το θέμα και συγκρατημένοι. Οι διθύραμβοι και η υπέρμετρη αισιοδοξία προς ακομα δεν κάνουν καλό. Όταν θα πάρουμε το τελικό οκ θα βοηθήσουμε με ολες μας τις δυνάμεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε ο Δρόσος να πει και το τελικό ναι που όπως φάνηκε είναι έτοιμος να κάνει!

 

 

Από sport24.gr:

Tο πολυπόθητο ναι της ανάληψης των τυχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης στο PAOK Sports Arena ο Δημήτρης Δρόσος γνωρίζοντας την αποθέωση από 200 φιλάθλους της ομάδας

Η σημερινή εξέλιξη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο Πατρινός επιχειρηματίας όλες αυτές τις τελευταίες μέρες μετά και την προ 10ημέρου παρουσία του στην Θεσσαλονίκη. Όταν και είχε επαφές με μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ και φιλάθλους της ομάδας αλλά και ότι είχε αφεθεί να εννοηθεί όλα αυτά τα τελευταία 24ωρα κατά την παραμονή του στην Αθήνα.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Δρόσος απάντησε καταφατικά στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Πατρινό επιχειρηματία κατά την επίσκεψή του στο PAOK Sports Arena να γνώρισε την αποθέωση από περίπου 200 φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που είχαν συγκεντρωθεί εκεί ώστε να τον υποδεχθούν.

Ο Δρόσος μάλιστα τόνισε πως έχει την πρόθεση να αναλάβει τις τύχες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πως αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες 7-8 ημέρες τότε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιάσει το σχέδιό του. Για μία ακόμη φορά στάθηκε στα υπάρχοντα χρέη θέτοντας ως προϋπόθεση να μην παρουσιαστούν άλλα εκτός αυτών που γνωρίζει αλλά και οι πιστωτές να μην απαιτήσουν άμεσα την καταβολή των χρημάτων του. Από την στιγμή που συμβούν αυτά τότε θα προχωρήσει στην αγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

"Δύσκολα πιστεύω πως θα εξελιχθούν αρνητικά τα πράγματα", επισήμανε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του Τύπου στο PAOK Sports Arena διευκρινίζοντας πως ο επιπλέον χρόνος απαιτείται για να τακτοποιηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες μεταξύ των νομικών εκπροσώπων της ΚΑΕ, του ΑΣ και του ίδιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ο Δρόσος σήμερα το απόγευμα είπε το ναι για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα δούλευε την δημιουργία του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επικρατέστερος λοιπόν προπονητής φαντάζει ο Γιώργος Καλαφατάκης και παίκτες οι Κ΄Ζελ Ουέσον, Αμάρα Σι και Αλέξης Κυρίτσης που πέρσι βρίσκονταν μαζί του στην ΑΕΚ ενώ τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν τα ονόματα του Χρήστου Χαρίση και του Σωτήρη Καραποστόλου.

Διαβάστε ακόμη...