Ο Τεν Τεν στο πάγκο !

Αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ μας Η επιστροφή του θρυλικού Τεν Τεν... Ο Τζον Κόρφας γυρίζει σε γνωστά λημέρια γι αυτόν παρέα με τον Νίκο Σταυρόπουλο με μοναδικό στόχο την σωτηρία της ομάδας * Δηλώσεις Κόρφα.
Ο Τεν Τεν στο πάγκο !

 Τη βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ θα κατορθώσει να αποφύγει τη δυσάρεστηεμπειρία του υποβιβασμού εξέφρασε σήμερα ο Τζον Κόρφας, φτάνοντας στοκλειστό της Πυλαίας μαζί με τους Χρήστο Κωνστανταντινίδη και ΝίκοΣταυρόπουλο, για ν΄ αναλάβει τα καθήκοντα του.

«Πιστεύω στην ομάδα και στα παιδιά, θα τα καταφέρουμε», επισήμανε μενόημα ο νέος τεχνικός καθοδηγητής του «Δικεφάλου», ο οποίος αφούεξήγησε πως «Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση να αναλάβω την ομάδα,ίσα -ίσα ήταν εύκολο. Αγαπάω τον ΠΑΟΚ», συμπλήρωσε: «Μπασκετικά δενμπορούμε ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε απλά να κάνουμεκαλύτερη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Σημασία δεν είναι τι παίζεις,αλλά πως το παίζεις. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά, όπως και για τοότι μπορώ να βοηθήσω αυτήν τη στιγμή τον ΠΑΟΚ».

   Καταλήγοντας δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στους φιλάθλους. «Περιμένωτον κόσμο να μας στηρίξει. Θυμάμαι στα δικά μου τα χρόνια το Παλέ ναγεμίζει από πέντε χιλιάδες κόσμου τρεις ώρες πριν ξεκινήσει υποχρέωσητης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του».

   Ελάχιστα αργότερα το τεχνικό επιτελείο είχε διεξοδική κουβέντα με τονΑντουάν Γκιλέσπι, προκειμένου να βρεθεί η κοινή συνισταμένη ώστε ο32χρονος γκαρντ να επιστρέψει στην ομάδα. Γεγονός που φαίνεται ναυλοποιείται.

   Στην Πυλαία σήμερα βρέθηκε και ο Κώστας Φλεβαράκης για να τελειώσει μετο τυπικό κομμάτι της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Αποχωρώντας από τοχώρο ο έλληνας τεχνικός θέλησε απλά να εκφράσει την πεποίθηση του γιατη σωτηρία του ΠΑΟΚ.

   «Δεν είναι η στιγμή για να πούμε πολλά πράγματα. Είμαι σίγουρος πως οΠΑΟΚ δεν θα υποβιβαστεί. Το ίδιο είπα στους παίκτες μετά τον αγώνα μετην ΑΕΛ», ήταν τα λόγια του 

 

 

 

 

Μακάριαυτές οι ιστορικές επιστροφές να συνοδευτούν από την ανάσταση του μπασκετικούΠΑΟΚ

Νωρίτερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚεξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν εκτός του αγωνιστικού χώρου στηΛάρισα.
και έκανε κάλεσμα στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ:

"Δίνουμε ΟΛΟΙ ραντεβούστο «Παλατάκι» μας, την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 5μ.μ, για τον αγώνα με τονΠανελλήνιο. Πρέπει ΟΛΟΙ μας, ο καθένας από την πλευρά του, να δώσουμε έναναγώνα με ψυχή, υπερβάλλοντας εαυτούς για να κερδίσουμε την πρώτη μάχη αυτού τουπολέμου. ΟΛΟΙ την Τετάρτη, 16 Απριλίου στο PAOK Sports Arena".

 

Ο ΒαγγέληςΓαλατσόπουλος κάνει οτι μπορεί να σώσει την κατάσταση μαζί με την διοίκηση πουέχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο με μηδενική συμπαράσταση απο τον ανύπαρκτοΑΣ.

 

Η κατάσταση έχειφτάσει εδώ λόγω της ανοχής του ΑΣ στον παντελονάτο και τα κολλητηλίκια του μετον Θανασάκο.

Δεν ειναι η ώρα ναλύσουμε το θέμα αυτό στη παρούσα φάση

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.....

 

Ο ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ) ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ

ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ IMITATION JORDAN KAI NA XAME NA ΛΕΓΑΜΕ.


 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Τζον Κόρφας θα είναι ο νέος προπονητής τηςομάδας και τη δύσκολη προσπάθειά του, θα πλαισιώσουν δύο προπονητές καιπαλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Σταυρόπουλος και οΧρήστος Κωνσταντινίδης. Ο Τζον Κόρφας θα αναλάβει καθήκοντά πρώτουπροπονητή του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης θα είναι ο άμεσοςσυνεργάτης του, ενώ ο Νίκος Σταυρόπουλος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλοςτα ομάδας.

Τονέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα αναλάβει καθήκοντα τη Δευτέρα 7Απριλίου 2008, ξεκινώντας μία μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, που θαπρέπει να έχει και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει τη στήριξη όλων τωνφιλάθλων του ΠΑΟΚ. Μοναδικός μας στόχος είναι να ξεπεράσουμε αυτές τιςδύσκολες και κρίσιμες ώρες και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΗΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Κώστα Φλεβαράκη για τη μέχρι τώρασυνεργασία του με την ομάδα και τη μεγάλη προσπάθεια που αυτός και οισυνεργάτες του κατέβαλαν, βοηθώντας ουσιαστικά με την παρουσία τους τονΠΑΟΚ, να ξεπεράσει το αρνητικό ξεκίνημα και να μπορέσει να σταθεί σταπόδια του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η διοίκηση πήρε μία πολύ δύσκοληαπόφαση, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να αλλάξει κάτι στην ομάδα, προκειμένουνα επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

 

Νωρίτερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚεξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν εκτός του αγωνιστικού χώρου στηΛάρισα. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚκαταγγέλλει τον απίστευτο εμπαιγμό στον οποίο την υπέβαλλε η διοίκηση της ΚΑΕΑΕΛ όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε τοΣάββατο 5 Απριλίου 2008 στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Το φίλο -όπως θέλεινα αποκαλείται- σωματείο της ΑΕΛ, εφάρμοσε τουλάχιστον αστείες, απαράδεκτες καιμακριά από κάθε έννοια fair play, μεθόδους, προκειμένου να εμποδίσει τηνπαρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης.

Προς ενημέρωση όλουτου κόσμου, απλά παραθέτουμε τα εξής.

Το απόγευμα τηςΠαρασκευής 4 Απριλίου 2008 και αφού είχε προηγηθεί έγγραφο της ΓενικήςΑστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σύμφωνα με το οποίο «η ΚΑΕ ΑΕΛ πληροφόρησε…τηλεφωνικά ότι τα εκδοθέντα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ - ΠΑΟΚ εξαντλήθηκαν, αφούδιατέθηκαν στους φιλάθλους της τοπικής ομάδας και ως εκ τούτου δεν θαδιατίθενται σε φιλάθλους από τα εκδοτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης»,η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κι αφού ζήτησε να διατυπωθεί και εγγράφως η παραπάνω… πληροφορία,κάλεσε σε έκταση σύσκεψη τους εκπροσώπους των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, τους ενημέρωσεσχετικά, τους ζήτησε να μην ταξιδέψουν στη Λάρισα οργανωμένα ή μεμονωμένα,εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έγινε ενημέρωσησε όλα τα ΜΜΕ. Ωστόσο, το βράδυ τηςΠαρασκευής 4 Απριλίου 2008 και ώρα 21.00, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕΑΕΛ ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία... «τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ΣΧΕΔΟΝεξαντληθεί», ενώ υπήρχε και ενημέρωση προς τους Λαρισαίους φιλάθλους για τοντρόπο με τον οποίο μπορούσαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους. Στην ίδιαανακοίνωση, έγινε για μία ακόμη φορά επισήμανση ότι... «δεν θα πωλούνταιεισιτήρια του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου». Παρόλα αυτά, το Σάββατο,διατέθηκαν εισιτήρια εντός του γηπέδου, την ώρα που δεν επιτράπηκε η είσοδος σεφιλάθλους του ΠΑΟΚ, που παρά τις δικές μας προτροπές, είχαν μεταβεί στη Λάρισακαι είχαν νόμιμα προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από ανθρώπους της ΑΕΛ. Αυτά ταεισιτήρια, οι άνθρωποι της ΑΕΛ θεώρησαν πλαστά.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τηνΓενική Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρισας και τον Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Τσιούτσιο,να πάρουν θέση και να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν μέσω Δημόσιων Εγγράφων ναδιακινούνται ψευδείς -όπως αποδείχθηκε και στην πράξη- πληροφορίες, προκειμένουνα παραπληροφορηθούν Ελληνες Πολίτες. Περιμένουμε επίσης να μας εξηγήσουν, πωςείναι δυνατόν να πωλούνται –ενώ έχουν… εξαντληθεί- εισιτήρια ενός αγώνα εντόςγηπέδου, όταν δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο, σε κανέναν που δεν έχειεισιτήριο

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλείεπίσης τον ΕΣΑΚΕ να διερευνήσει πως τα εισιτήρια που δόθηκαν σε φιλάθλους της ομάδαςμας και αποκτήθηκαν με νόμιμο τρόπο, στη συνέχεια θεωρήθηκαν πλαστά.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τέλος,ζητεί συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.Αντέδρασαν ψύχραιμα, παρά τις προκλήσεις που δέχτηκαν σε όλη τη διάρκεια τηςχθεσινής ημέρας και τους καλεί να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδαςμέχρι το τέλος.

Δίνουμε ΟΛΟΙ ραντεβούστο «Παλατάκι» μας, την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 5μ.μ, για τον αγώνα με τονΠανελλήνιο. Πρέπει ΟΛΟΙ μας, ο καθένας από την πλευρά του, να δώσουμε έναναγώνα με ψυχή, υπερβάλλοντας εαυτούς για να κερδίσουμε την πρώτη μάχη αυτού τουπολέμου. ΟΛΟΙ την Τετάρτη, 16 Απριλίου στο PAOK Sports Arena».

VAGGT PAOKMANIA.GRADMIN TEAM

Διαβάστε ακόμη...