Απαράδεκτο!

Ότι ο Γιώργος Δώνης δεν έχει και τις μεγαλύτερες συμπάθειες στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι γνωστό…
Απαράδεκτο!

Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι τα σημερινά παρατράγουδα, όπου παρ ολίγον θα είχαμε συρράξεις έξω από το γήπεδο της Τούμπας, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Μετά λοιπόν και το περιστατικό που σημειώθηκε κατά την αποχώρηση του προπονητή της ομάδας από το στάδιο του ΠΑΟΚ, οφείλουμε από την πλευρά μας να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Σε καμία λοιπόν περίπτωση, δεν θεωρούμε πως, πρακτικές βγαλμένες από άλλες εποχές, βοηθούν τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει στο μέλλον. Σε καμία περίπτωση ο αρνητισμός, η άκρατη επιθετικότητα και η παντελής απόρριψη της προσφοράς ΚΑΘΕ μέλους της ομάδας, δεν έχουν νόημα και λογική.

Βάσει αυτών, θα θέλαμε από την πλευρά μας να καταδικάσουμε τέτοιου είδους ενέργειες, ακόμα κι αν επρόκειτο για μια κακιά στιγμή, και κανείς δεν πήγε στο σημείο με στόχο να προκαλέσει σύρραξη.

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα εδώ και πέντε χρόνια, ενώ πλέον έχει βρει στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη ένα σταθερό επενδυτή με πλάνο ανάπτυξης της ομάδας. Δεν δικαιούται κανείς να επιβάλλει τις απόψεις του, επιτιθέμενος σε μέλη της ομάδας ή του τεχνικού τιμ, προσβάλλοντας όχι μόνο τη δική τους, αλλά και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...