Η θέση μας για το γήπεδο (ξανά και ξανά)

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέφρασε την θέση του σχετικά με τα όσα ακούγονται από "διάφορους" τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου.
Η θέση μας για το γήπεδο (ξανά και ξανά)

Αναλυτικά:

Με έκπληξη (!) ακούσαμε σε μεσημεριανή ραδιοφωνική εκπομπή τα γνωστά σαγόνια του καρχαρία των fm να παραθέτουν τις «αποκλειστικές» τους πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. Αφού ο πάντα έγκυρος Κυριάκος Θωμαΐδης χάρισε σε μισό λεπτό τη Μεσήμβρια και αγόρασε τις εγκαταστάσεις του Λώλα (ψιλά γράμματα το αν διαψεύσθηκε άμεσα), έπιασε το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Ο αρειανός Κυριάκος Θωμαΐδης λοιπόν, προκρίνει τη λύση του στρατοπέδου Καρατάσου. Επειδή θα βολεύει την επαρχία (λες και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης), επειδή εξυπηρετεί ο περιφερειακός (λες και εμείς μένουμε σε άλλη πόλη, και δεν γνωρίζουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει ο περιφερειακός) και άλλα διάφορα δικά του επειδή, που δεν απασχολούν στην τελική και κανέναν. Όποιος άλλωστε πιστεύει πως ο Κυριάκος λαμβάνει ενημέρωση από τον Ιβαν Σαββίδη, ας περιμένει και τον Άγιο Βασίλη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κρυμμένος κάτω από το έλατο του σπιτιού του.

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κρατήσει την ψυχραιμία του απέναντι σε τέτοιου είδους «απόψεις». Πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως πλέον μόνο ο ΠΑΟΚ δίνει ενδιαφέρον στη μίζερη αθλητική και κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, οπότε μέχρι ενός σημείου είναι λογικό κουτσοί, στραβοί, κίτρινοι, πράσινοι και κόκκινοι να έχουν άποψη για την ομάδα μας. Πρέπει όμως παράλληλα να καταστεί ξεκάθαρο πως το θέμα της χωροθέτησης του γηπέδου του ΠΑΟΚ είναι θέμα της οικογένειάς μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και οι απόψεις του Θωμαΐδη, του Ιωαννίδη (ναι, και αυτός έχει εκφραστεί στο παρελθόν) και κάθε άλλου άσχετου ή παραδοσιακού εχθρού του συλλόγου δεν μας αφορούν. Αντιθέτως, πρέπει να μας βάζουν σε σκέψεις...

Οι θέσεις του Συνδέσμου μας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι αδιαπραγμάτευτες, έχουν εξηγηθεί και θα εξηγηθούν αναλυτικότερα και στο μέλλον. Μέχρι να κλείσει η φωνή μας θα το φωνάζουμε:

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Ή ΣΕ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...

Διαβάστε ακόμη...