Μόνο νίκη!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στις 7μ.μ!!! Μετά το άρθρο, ακολουθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή Κ. Φλεβαράκη Χρόνια πολλά σ’ όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, εύχομαι υγεία και επιτυχίες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Λοιπόν το Σάββατο όπως όλοι ξέρουμε έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με την AEΛ, η οποία έχει μια καλή ομάδα με ιδιαίτερα καλούς ξένους αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς...  
Μόνο νίκη!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΣΑΒΒΑΤΟ στις 7μ.μ!!!

Χρόνια πολλά σ’ όλουςτους ΠΑΟΚτσήδες, εύχομαι υγεία και επιτυχίες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Λοιπόν τοΣάββατο όπως όλοι ξέρουμε έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με την AEΛ, η οποία έχει μια καλήομάδα με ιδιαίτερα καλούς ξένους. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και τογήπεδο να έχει πάρα πολύ κόσμο. Ο κυρ τάκης πλέον δεν υπάρχει και δεν υπάρχουνδικαιολογίες… Όλοι στο παλάτι του Π.Α.Ο.Κ. να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη!

Προσοχή!! Επειδήκάναμε μια νίκη στο ελληνικό κόντρα στον Πανιώνιο, δεν σημαίνει ότι γίναμεομαδάρα και ότι η παραμονή είναι εύκολη υπόθεση.

Οι αλλαγές που έγινανστο ρόστερ της ομάδας αλλά και στο τεχνικό τιμ, σίγουρα θα μας βοηθήσουν γιατην συνέχεια. Στον αγώνα κυπέλλου με τον βάζελο, ο μικρόσωμος αμερικάνος πουφέραμε έδειξε πολλά θετικά στοιχεία, κυρίως όσον αφορά την οργάνωση τουπαιχνιδιού μας, ενώ ο σουηδός δεν σας κρύβω ότι μ’ άρεσε και πραγματικά δεν το περίμενα, μόνο στοάκουσμα σουηδού καλαθοσφαιριστή πιστεύω οι περισσότεροι από εμάς… τρελαθήκαμε. Ονέος προπονητής μας είναι ότι πρέπει την δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ξέρεισε ποια ομάδα είναι και το σημαντικότερο είναι δικό μας παιδί, ΠΑΟΚτσής καιδείχνει να νιώθει…

Χρέος μας τώρα είναινα γεμίσουμε το παλατάκι και να βοηθήσουμε οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα.Όλοι ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, όλοι στο παλατάκι τοΣάββατο στις 7 το απόγευμα.

 

Μετά τιμής,

dm4

 

 

Συνέντευξη τύπου 28-12-2007 Τη σημασία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τηνΑΕΚ, στις 7μ.μ, το Σάββατο 29/12/2007, αλλά πολύ περισσότερο τη σημασίατης μαζικής παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό,επεσήμανε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Αναφερόμενοςστο παιχνίδι με την ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική της Α1, ο προπονητής τουΠΑΟΚ δήλωσε: «Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σε όλη τη διάρκεια τουαγώνα, να παίξουμε με πολύ πάθος, αλλά αυτό που χρειαζόμαστεακόμη περισσότερο είναι η παρουσία και η συμπαράσταση του κόσμου.Θέλουμε να είναι δίπλα μας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αν μη τι άλλο όσοιήταν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα κάνουμε ότικαλύτερο μπορούμε, περιμένουμε να μπουν ακόμη καλύτερα στην ομάδα καιτα δύο νέα παιδιά, ο Rowe και ο Ringstrom, αλλά τώρα πια δεν υπάρχουννέοι και παλιοί. Ολοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μεπρώτη μας προτεραιότητα την άμυνα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια από εδώ καιπέρα, εκτός από εμάς, θα πρέπει να παίζει και ο κόσμος. Πέρα από τηδική μας μεγάλη προσπάθεια».

Μιλώντας για την ΑΕΛ, πουμέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει πολύ αξιολόγη πορεία στο Ελληνικόπρωτάθλημα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, υποστήριξε… «Το παιχνίδι αυτό, τοαντιμετωπίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μέχρι τοτέλος. Και όλα τα παιχνίδια είναι για μας τελικοί. Η ΑΕΛ είναι μίαομάδα που δουλεύει σωστά κι αυτό φαίνεται κι από τα αποτελέσματά τους.Στο σκοράρισμά τους, στηρίζονται πολύ στους περιφερειακούς,Παπανικολόπουλο, Keys και Teague, αλλά πολλή δουλειά κάνουν και οιψηλοί. Ειδικά στα ριμπάουντ, και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ΑΕΛείναι πρώτη στα ριμπάουντ. Γενικά είναι ψηλότερα από εμάς σχεδόν σεόλες τις κατηγορίες της στατιστικής και από κάθε άποψη θα είναι έναδύσκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι οέλεγχος του ρυθμού του αγώνα, να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στηνπεριφέρειά τους, ο Teague για παράδειγμα έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι(όταν πέτυχε 39 πόντους στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ) ότι στην καλή τουβραδιά μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Υπάρχει ποιότητα και στουςψηλούς, με τον όγκο του Ceranic να είναι σημείο αναφοράς για τοπαιχνίδι της ΑΕΛ μέσα στη ρακέτα, ενώ και ο Klimavicius είναι κινητικόςψηλός, που σκοράρει και παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Υπάρχειγενικά μεγάλη εκτίμηση για τον αντίπαλό μας, αλλά και μεγάλη επιθυμίακαι πίστη για τη νίκη από τη δική μας ομάδας».Πηγή: www.paokbc.gr
 

Διαβάστε ακόμη...