Ο Κ.Φλεβαράκης στον Σ.Φ ΠΑΟΚ Ανόβερου

Στην φωλιά των αετών στο Ανόβερο βρέθηκε ένας πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ,ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται από την τρέχουσα σαιζόν στην ομάδα της New Yorker Phantoms Braunschweig.
Ο Κ.Φλεβαράκης στον Σ.Φ ΠΑΟΚ Ανόβερου

Η γερμανική ομάδα στην προσπάθειά της να διακριθεί στο πρωτάθλημα της ΒΒL αν και δεν διαθέτει και το ιδανικότερο μπάτζετ, έχει επενδύσει στις ικανότητες του έλληνα τεχνικού,και αυτός με την σειρά του να δώσει το στίγμα του στο γερμανικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρησης.

Εμείς με χαρά υποδεχθήκαμε, στον χώρο όπου στεγάζεται ο σύνδεσμός μας, τον άνθρωπο Φλεβαράκη ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ακούσαμε τις απόψεις του τόσο για τα μπασκετικά δρώμενα στην Ελλάδα όσο και για το νέο του βήμα στη διεθνή του καριέρα. Γνωρίσαμε ένα άτομο με μπασκετική και όχι μόνο παιδεία και με μεγάλη αγάπη για το άθλημα.

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του σ ότιδήποτε χρειαστεί. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην δύσκολη προσπάθειά του αν και την θεωρούμε δεδομένη. Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μας χάρισε μεγάλες διακρίσεις,ευρωπαικά τρόπαια,όμορφες αναμνήσεις,μεγάλες στιγμές και ο Κώστας Φλεβαράκης είχε την δική του συμμετοχή σ όλο αυτό...

Καλή επιτυχία Κώστα...

                                                                                 Με εκτίμηση

                                                                          Η Διοίκηση του Συνδέσμου
                                                                   φίλων ΠAOK Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανοβέρου

Διαβάστε ακόμη...