"Δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσουν αθώοι"

Ο δικηγόρος των 11 από τους 34 συλληφθέντες Νίκος Διαλυνάς, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις κατηγορίες και την ανάκριση καθώς και για την πορεία της υπόθεσης.
"Δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσουν αθώοι"


Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport103fm:

"Και οι έξι προφυλακισθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν 100% να διεκδικήσουν και να πετύχουν την ελευθερία τους.
Οι τρεις ημέρες των απολογιών ήταν πραγματικά εφιαλτικές. Από τους συνολικά 34 συλληφθέντες, οι 28 έχουν μείνει ελεύθεροι, αλλά και οι έξι προφυλακισθέντες μπορούν βάσιμα να διεκδικήσουν την ελευθερία τους.

Συνολικά υπάρχουν πέντε χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες, στις οποίες ακούγονται φωνές των κατηγορουμένων, και τις οποίες, φυσικά, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ακούσω στο σύνολό τους σε διάστημα μόλις τριών ημερών και να συγκεντρώσω όλο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό.

Παρ' όλα αυτά, πρόλαβα να ακούσω τυχαία μια συνομιλία, στην οποία ακούγονταν να λέει ο ένας στον άλλον: "Δώσε μου πέντε των 60". Η αστυνομία εξέλαβε τη συγκεκριμένη στιχομυθία ως ένα απόσπασμα συζήτησης περί ναρκωτικών, στην πραγματικότητα, ωστόσο, η συγκεκριμένη συζήτηση αφορούσε σε ημερολόγια...".

"Βάσει απόφασης του συμβουλίου πλημμελειοδικών, δεν έχει ανανεωθεί η άδεια για περαιτέρω τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα αρχίζει η ενδιαφέρουσα φάση της υπόθεσης. Τώρα θα δούμε ποια πλευρά παίζει παιχνίδια και πού αποβλέπει. Και ίσως ορισμένες από τις υποψίες μας εξελιχτούν σε αποδείξεις. Να είστε βέβαιοι ότι η υπόθεση δεν θα σταματήσει εδώ. Δεν μπορεί ένας να κατηγορείται ότι έχει χτυπήσει αστυνομικό, όταν αποδεδειγμένα την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό τόπο και παίρνει το πρωινό του".

"Εντός πέντε ημερών οι προφυλακισθέντες οπαδοί έχουν δικαίωμα να κάνουν προσφυγή. Όποιος φταίει, όποιος είναι ένοχος, να πληρώσει. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσουν αθώοι. Μας περιμένει δικαστική μάχη και θα προσπαθήσουμε να αποκρούσουμε το κατηγορητήριο. Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και η οικογένεια του ΠΑΟΚ πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για μην καταδικαστούν αθώοι".

Διαβάστε ακόμη...