Ευτυχώς που υπήρχε και ο Πρόεδρος

Το μέλος της σελίδας μας με το nick name burarum, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο μέσα από το οποίο εκφράζει την προσωπική του άποψη για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ...
Ευτυχώς που υπήρχε και ο Πρόεδρος

"17/4/2012: κρίνεται προφυλακιστέος ο Γιώργος Σαχπατζίδης και θα οδηγηθεί στις φυλακές. Αμέσως το μυαλό μου γέμισε από ορισμένες σκέψεις, που θα ήθελα να τις μοιραστώ με τους υπόλοιπους συνοπαδούς μου.

1. Ευτυχώς που υπήρχε ο Πρόεδρος. Ευτυχώς που η προσωπικότητα και το θάρρος του κ. Θ. Ζαγοράκη προστάτεψε τον ΠΑΟΚ μας. Όλοι θυμόμαστε την ιστορία Φλωρίδη (εκείνον με το ωραίο καπέλο). Ευτυχώς λοιπόν, που εμπόδισε τα λαμόγια να πάρουν τον έλεγχο της ΠΑΕ. Τώρα θα κλαίγαμε..

2. Για ακόμα μια φορά, καταρρίπτεται ο μύθος του επενδυτή – σωτήρα. Όποιος δεν βλέπει την αλήθεια εθελοτυφλεί. Αν όμως πέρσι οι αυταπάτες ήταν ανοησία, σήμερα είναι έγκλημα. Γιατί χάνουμε πολύτιμο χρόνο...

3. Μεγάλο ερωτηματικό κρύβει η στάση ορισμένων.  Με όλη τους τη στάση πριόνιζαν την καρέκλα του προέδρου, συντελούσαν στο κλίμα διχόνοιας, δυναμίτιζαν το κλίμα. Υποδαύλιζαν αντιδράσεις, ντου και γιούχες. Ξεκαθαρίζω: δεν τσουβαλιάζω όλους τους οργανωμένους συνοπαδούς μου. Στοχοποιώ όμως εκείνους που έβαλαν το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους συμφέρον και πείσμα πάνω από τον ΠΑΟΚ μας.

4. Αναδεικνύεται για πολλοστή φορά η ανάγκη για συσπείρωση – οργάνωση του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού. Είναι ευκαιρία να κάνουμε πράξη το σύνθημα ΠΑΟΚ – εταιρεία Λαϊκής Βάσης. Το πώς θα οργανωθεί, ποια συγκεκριμένη μορφή θα έχει το εγχείρημα είναι θέμα της διοίκησης. Στο κάτω κάτω, ο Ζήσης πληρώνεται με 7.000 το μήνα. Δουλειά του είναι να βρίσκει λύσεις. Και τα παραδείγματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι αρκετά.

Και κάτι τελευταίο: στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, τα μεγάλα λόγια έχουν τελειώσει. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε ο καλύτερος και μεγαλύτερος ΛΑΟΣ, καιρός να το αποδείξουμε. Σήμερα έχει αγώνα, στη συνέχεια ακολουθούν τα playoffs. Όσοι μπορούν και έχουν cojones θα είναι εκεί".

Διαβάστε ακόμη...