«Θα κάνει καλύτερη πρόταση ο ΠΑΟΚ για Αράο»

Από paok24.com: Οι Βραζιλιάνοι επιστρέφουν με νέο δημοσίευμα για τον Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο, εμπλέκοντας και πάλι, τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ.
«Θα κάνει καλύτερη πρόταση ο ΠΑΟΚ για Αράο»

To δημοσίευμα ανήκει στη «Diario Carioca» και αναπαράγεται από πολλές ιστοσελίδες στη Βραζιλία με το συντάκτη αναφέρει πως η Φλαμένγκο, έχει απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού, θεωρώντας τη χαμηλή οικονομικά.

Στο κείμενο αναφέρεται, ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη επαφή με τη Φλαμένγκο και θα κάνει μεγαλύτερη πρόταση από αυτήν του Ολυμπιακού!

Τέλος, ο συντάκτης αναφέρει πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έχει την επιθυμία να παίξει στην Ευρώπη και βλέπει με θετικό μάτι μια πιθανή μετακίνηση στην Ελλάδα, με το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019...

Ο Αράο πέρσι έκανε μόλις επτά συμμετοχές, αλλά πρόπερσι είχε 37 και το 2016 είχε 30 στη Βραζιλία, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και είναι 25 ετών.

Οι Βραζιλιάνοι, είχαν αναφερθεί ξανά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόσφατα και το κατά πόσο το σενάριο έχει βάση, θα φανεί άμεσα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...