Μεγάλες Euroleague μάχες

Οι Euroleague μάχες αυτού του 2ημέρου αναμένονται το ίδιο εντυπωσιακές και «τρελές» όπως και οι προηγούμενες!
Μεγάλες Euroleague μάχες

Τα παραδοσιακά πλέον ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακού και Ρεαλ Μαδρίτης – Μακάμπι είναι πάντα στο προσκήνιο, ενώ και στα υπόλοιπα παιχνίδια σε Τουρκία, Σερβια και Αθήνα το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Παιχνίδια Πέμπτης

Νταρουσαφάκα – Μπασκόνια (19:00)

Νταρουσάφακα: Σε ένα από τα πιο «τρελά» και εντυπωσιακά παιχνίδια που έχουμε δει φέτος, η Νταρουσαφάκα στάθηκε άτυχη στο Ισραήλ, βλέποντας δυο δευτερόλεπτα πριν το τέλος τον Γουάναμεικερ με 2/3 βολές να χάνει την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση (93-92 το τελικό σκορ). Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο ημίχρονο με 17 πόντους, στο τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 14-35 (!) τα γύρισε όλα τούμπα.

Μπασκόνια: Οι Βάσκοι από την άλλη έχουν μοιράσει 100άρες στα δύο τελευταία παιχνίδια τους δείχνοντας ότι αξίζει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και με το παραπάνω.

Εκτίμηση: Αναμένεται εντυπωσιακό παιχνίδι και το line των πόντων στο 161.5 πολύ πιθανό να αποδειχθεί λίγο... Over 161.5 σε συντελεστή 1.87.

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσέ (21:45)

Ερυθρός Αστέρας: Όταν μια ομάδα έχει κερδίσει τις πρωτοπόρους ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ με 11 και 12 πόντους διαφορά στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της δεν μπορείς παρά να την σεβαστείς... Ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει πως είναι σε φοβερή φόρμα

Φενέρμπαχτσέ: Από την άλλη οι Τούρκοι δυσκολεύονται πολύ φέτος να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν όπως πέρυσι στα ψηλά σκαλιά της βαθμολογίας. Οι Σέρβοι Ομπράντοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Κάλινιτς δείχνουν να αισθάνονται άνετα όταν επιστρέφουν στην χώρα τους, έχοντας κερδίσει 2 συνεχόμενες χρονιές στην έδρα του Ερυθρού.

Εκτίμηση: Πρόβλεψη για δυνατούς λύτες το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα να δείχνει πως είναι από τις πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και την ασταθή Φενέρ να δείχνει πως χτίζει παράδοση στην έδρα των «κόκκινων». Το under 150.5 σε συντελεστή 1.91 δείχνει να είναι η καλύτερη λύση!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τα καλύτερα άρθρα για το στοίχημα θα τα βρείτε στο bet-prognostika.com

Διαβάστε ακόμη...