Ανάλυση - Προγνωστικά LaLiga - 17η αγωνιστική (Δευτέρα)

Με το κλασικό Δευτεριάτικο ματς πέφτει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη La Liga! Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από το συγκεκριμένο....
Ανάλυση - Προγνωστικά LaLiga - 17η αγωνιστική (Δευτέρα)

ΚΑΦΕ ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΚΑΦΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Τα δύο καφενεία της κατηγορίας συναντώνται απόψε στη Παμπλόνα, με στόχο το προφανές.... Να αποδείξουν ποιος είναι ο λιγότερος ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΣΤΕΙΟΣ τη φετινή χρονιά. Απορώ πως το παιχνίδι δεν διεξάγεται νωρίτερα ώστε να είναι διαθέσιμο για τηλεθέαση σε Αμερική Ασία και Αυστραλία. Ειλικρινά είναι να γελά κανείς με τα όσα συμβαίνουν στις δύο αυτές ομάδες, σε μια κατάσταση πολύ ασυνήθιστη για το DNA τους, ειδικά για τους φιλοξενούμενους που έχουν μάθει να πρωταγωνιστούν. Αμφότερες αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα, δεν μπορούν με τίποτα να βρουν κίνητρο και κυρίως... αγωνιστική ταυτότητα. Παρελθόν από τους γηπεδούχους ο Καπαρός, παρελθόν ο Πραντέλι από τους φιλοξενούμενους. Σε τι ακριβώς να βασιστώ εγώ τώρα και ποια κατεύθυνση να τραβήξω αν πρέπει ντε και καλά να κρατήσω ένα σημείο ή να διαλέξω φαβορί;; Κοιτώντας τη βαθμολογία πας προς το Χ2, από την άλλη λες ''αν δεν κερδίσει ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ στην έδρα της η Οσασούνα, τότε ποιον;;; '' και αρχίζεις και κοιτάς προς την έδρα, και μπερδεύεσαι και λες δε χάνεστε λέω εγώ Δευτεριάτικα;;; Πιάνοντας τις απουσίες, βλέπεις ''πληγές'' στους γηπεδούχους. Εκτός ο σημαντικός αμυντικός Garcia, ο έτερος επίσης σημαντικός Flano, ο μέσος Fausto , ο επίσης μέσος Merida και οι Γάλλοι Digard, Riviere! Από τους φιλοξενούμενους θα λείψουν οι δεξιός μπακ Cancelo, αριστερός μπακ Gaya, ο στόπερ Garay. Θετικό τουλάχιστον το ότι επιστρέφουν οι Mangala και Nani.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι αμυντικές γραμμές και των δύο κατά γενική ομολογία απαρτίζονται από κώνους και σκιάχτρα. Απόψε λείπουν τα 2/4 των βασικών αμυντικών εκατέρωθεν οπότε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτή η αναμέτρηση να μείνει στο ''μηδέν''. Κρατάω το over 2.5 στο 1.80 (Stoiximan) θεωρώντας πολύ πιθανά τα σκοράκια του τύπου 2-1 η 1-2!

Τα καλύτερα άρθρα για το στοίχημα θα τα βρείτε στο bet-prognostika.com

Διαβάστε ακόμη...