Ώρα μηδέν για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Ραγδαίες και δυσάρεστες  είναι εξελίξεις στην ΚΑΕ. Όπως όλα δείχνουν  κάποιοι παίκτες είναι ήδη με το ένα πόδι …εκτός ομάδας.
Ώρα μηδέν για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Ραγδαίες καιδυσάρεστες  είναι εξελίξεις στην ΚΑΕ. Όπως όλα δείχνουν  κάποιοι παίκτες είναι ήδη με το ένα πόδι …εκτόςομάδας.

Σε οριακό σημείο,βρίσκεται για μια φορά ακόμα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δυστυχώς οι Κασσάνδρες φαίνεται ναεπιβεβαιώνονται και το πολύπαθο τμήμα, που κάποτε αποτελούσε το στολίδι τουσυλλόγου βυθίζεται πάλι στο τέλμα .

Ας δούμε ταγεγονότα με τη σειρά που εξελίχθηκαν τις τελευταίες ώρες: Το απόγευμα στο κλειστότης Πυλαίας στους παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησε ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ η ΙωάνναΠαπαδημητρίου (σύντροφος του προέδρου της ΚΑΕ). Η τελευταία εξήγησε, σε ότιαφορά το οικονομικό κομμάτι, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εφικτό ναεισπράξουν ένα μισθό (από τους δύο που οφείλονται) και ενδεχομένως κάτιπαραπάνω, εφόσον προκύψουν χρήματα από κάποια από τις πιθανολογούμενες χορηγίεςκαι τη βοήθεια του ΑΣ  ΠΑΟΚ.

Η ίδια τόνισε στουςπαίκτες ότι ο Δρόσος θα καλύψει το υπόλοιπο χρέος στο τέλος της περιόδου και τουςανακοίνωσε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει «κατά βούληση». Το σίγουρο είναιότι το τελευταίο διάστημα οι παίκτες ζουν σε κλίμα αβεβαιότητας και η πλευράτου Δρόσου δεν έχει πάρει κάποια θέση ώστε να λύσει τις πολλές απορίες πουδημιουργήθηκαν .

Έτσι μετά τοτέλος της προπόνησης της Πέμπτης, οι Κώστας Βασιλειάδης και Νταμίρ Μουλαομέροβιτςζήτησαν να λυθούν τα συμβόλαια τους, για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους!!!Είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί τις επόμενες ώρες, ενώ τον ίδιο δρόμοαναμένεται να ακολουθήσουν και οι  Γκρέγκορι και  Ντιαρά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία από το Σικάγο, που είχε ο Δρόσος  με το συμβούλιο του ΑΣ την Τετάρτη, δήλωσε ότιθέλει να παραιτηθεί. Τη δήλωση  άκουσαν σεανοικτή ακρόαση τέσσερα  μέλη του συμβουλίουκαι η κ. Παπαδημητρίου.

Πριν από λίγο οΔρόσος έλυσε τη σιωπή του και μιλώντας ζωντανά σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόληςμεταξύ των άλλων τόνισε:

«Αν πραγματικά δεν υπάρχει κανείς και η παρουσία του αποτελείεγγύηση για την λειτουργία της ΚΑΕ τότε θα συνεχίσει να υπάρχει σαν πρόεδρος μέχριτο τέλος της σεζόν, με τη βοήθεια βέβαια του ερασιτέχνη».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ εξέφρασε μια πικρία λέγοντας ότι δεν του άρεσενα του λέει ο οποιοσδήποτε «παραιτήσου», παραγνωρίζοντας την προσφορά του στηνομάδα… Δεν θέλει να κρατάει όμηρο τον ΠΑΟΚ και αν βρεθεί διάδοχη κατάστασηαποχωρεί.

Κανείς  δεν θέλει να αναλάβειτην ΚΑΕ και αν τελικά ο ίδιος παραιτηθεί, πάμε σε λύση πρωτοδικείου, ο ΠΑΟΚ μπαίνειπάλι σε περιπέτειες γιατί ακυρώνονται οι συμφωνίες της τωρινής διοίκησης .

Η ομάδα δεν μπορεί να μπει 4άδα άρα θα πάμε σε περικοπές . Δενμπορεί να έχει μπάτζετ 3,5 εκατομμύρια €, χωρίς στόχο κορυφής. Πρέπει να γίνει συμμάζεμαστα οικονομικά ώστε να μην προστεθούν καινούρια χρέη. Τρεις παίκτες θα αποχωρήσουναπό την ομάδα με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Με την αποχώρηση των τριώνπαικτών θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που σήμερα δεν έχουν χρόνο συμμετοχής(Τσιάρας, Καυκής, Κυρίτσης).

Ο Δρόσος δήλωσε ότι οι Βασιλειάδης και Μουλαομέροβιτς  που φέρεται να φεύγουν, το ζήτησαν μέσω του μάνατζέρ τους γιανα ελαφρύνουν την ομάδα . Το ίδιο ισχύει και για τον Γκρέγκορι. Οι παίκτες δενείναι απλήρωτοι για μήνες όπως ισχυρίζονται κάποιοι  αλλά τους οφείλονται  λίγαδεδουλευμένα.

Όσον αφορά τους παίκτες που φαίνεται να έχουν κατέβει από το τρένο,ο Κροάτης πλέι μέικερ είναι κοντά σε  συμφωνία με την ΚΚ Ζάγκρεμπ στην οποία πιθανόταταθα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της παρούσης αγωνιστικής περιόδου.

 

Διαβάστε ακόμη...