Ανάλυση - Προγνωστικά Super League

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 2ης εξ αναβολής αγωνιστικής στη Super League με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται την ΑΕΚ στο σημαντικότερο παιχνίδι.
Ανάλυση - Προγνωστικά Super League

Ατρόμητος - Λεβαδειακός (7/1, 15:00): Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Ατρομήτου τη νέα χρονιά καθώς έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε να χάνει στο 3ο λεπτό όμως ισοφάρισε στο 9ο και το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής Κορακάκης. Με ενοχλήσεις γύρισε από το παιχνίδι με την Κέρκυρα και η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι είναι αμφίβολη, ο Ντιγκινί αναρρώνει μετά την επέμβαση που είχε και είναι σίγουρα εκτός αποστολής.

Σε ένα παιχνίδι όπου επικεντρώθηκε περισσότερο στην άμυνα η ομάδα του Λεβαδειακού άντεξε για περίπου 80 λεπτά στην πίεση του ΠΑΟΚ όμως τελικά έφυγε χωρίς κανένα βαθμό καθώς ηττήθηκε με 0-1. Σε συμφωνία με τον Γιουσούφ της Βέροιας ήρθε η ομάδα. Συνεχίζουν εκτός οι Ομπιόρα και Μπελζαγκουανί λόγω των χειρουργικών επεμβάσεων που έχουν κάνει. Το μακρινό 2004 η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού στην έδρα του Ατρομήτου. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σελίμος ο οποίος τις δύο φορές που έχει διευθύνει αγώνα του Λεβαδειακού έχει βγάλει 9 και 10+κόκκινη κάρτες αντίστοιχα.

Προγνωστικό: Over 4.5 κάρτες (1.87, Stoiximan)

Περισσότερα ΕΔΩ

Τα καλύτερα άρθρα για το στοίχημα θα τα βρείτε στο bet-prognostika.com

Διαβάστε ακόμη...