Χούντα!

Η ΚΑΕ Πανιώνιος και  η αστυνομία δεν άφησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ. Οι  αστυνομικοί συνέλαβαν φίλο του ΠΑΟΚ με τα δύο ανήλικα  παιδιά του!
Χούντα!

Χούντα!

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ( ο εκπρόσωπος της Ανδρίτσος) και η ελληνική αστυνομία δεν άφησαν τους οπαδούςτου ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον  Πανιώνιο, παρά τις διαβεβαιώσεις οπαδών καιτων δύο ομάδων ότι δεν θα γίνει το παραμικρό επεισόδιο αλλά και τις προσπάθειεςτης ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι αστυνομικοί συνέλαβαν φίλο του ΠΑΟΚ με τα δύο ανήλικα παιδιά του!

Πρέπει νασημειώσουμε ότι δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο και ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ"τιμωρήθηκαν" για άλλη μία φορά επειδή... τόλμησαν να θέλουν ναπαρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός, κάτι που φαίνεται πως είναι αδιανόητο γιατα ελληνικά δεδομένα

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξη 86-78 για τον Πανιώνιο...

H αστυνομία και η ΚΑΕ πανιώνιος δεν επέτρεψαν τους οπαδούς τουΠΑΟΚ να μπουν στο Ελληνικό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ Πανιωνίου -ΠΑΟΚ. Αντίθετα, οι οπαδοί του Πανιωνίου (όσοι βρέθηκαν εκεί γιατί οιπερισσότεροι ταξίδευαν στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ), προσπάθησαν καιαυτοί να μεταπείσουν τις αστυνομικές αρχές να επιτρέψουν την είσοδο των φίλωντης ομάδας μας στο κλειστό.

Αρνητικήθέση πήρε στο θέμα που προέκυψε και ο παράγοντας της ΚΑΕ Πανιώνιος κ Ανδρίτσος.

Απαράδεκτη η στάση της ΚΑΕ Πανιώνιος που δεν ήθελε πολίτες αυτής της χώρας, φίλους του ΠΑΟΚ που μάλιστα έχουν καλές σχέσεις με αυτούς του Πανιωνίου να δουν τοναγώνα !

Κι όμως η ΚΑΕ Πανιώνιος θα έπρεπε να θέλει να διεξάγονται αγώνες με ειρηνικόκλίμα στα γήπεδα.  Με την ενέργεια της έδειξεότι δεν ενδιαφέρεται για τις καλές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί τωνδύο ομάδων.

Ίσωςνα προτιμάει λοιπόν τους … οπαδούς του Αιγάλεω!!

Ηελληνική αστυνομία όμως πέρασε κάθε όριο. Συνέλαβε παοκτσή πατέρα  2 παιδιών που πήγε στο Ελληνικό ναπαρακολουθήσει το ματς με τα παιδιά του και αντί για αυτό βρέθηκε στοαστυνομικό τμήμα. Συνελήφθη επειδή διαμαρτυρήθηκε που η αστυνομία δεν έβαζε στογήπεδο άλλον έναν φίλο με τα παιδιά του!!

Αργότεραευτυχώς αφέθηκε ελεύθερος με  την παρέμβαση τουδικηγόρου του. Οι οπαδοί της ομάδας τελικά δεν μπήκαν στο γήπεδο και παρέμεινανεκτός φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας μας!

Εκπρόσωπος της ΚΑΕ βρέθηκε έξω από το γήπεδο και ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι η αστυνομία και η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν έκανε δεκτό το αίτημα της να μπουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Άλλωστε η ΚΑΕ έμαθε μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ότι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα θα έρθουν στο γήπεδο.

Πάλεψεμόνο για ένα ημίχρονο

Στααγωνιστικά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ  κόντραστον Πανιώνιο, αν και πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε όμως ένα πολύ κακό τρίτοδεκάλεπτο να γκρεμίσει ότι είχε χτιστεί στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Η διαφορά ανέβηκε στη μέγιστη τιμή της στην τελευταία περίοδο, φτάνοντας τους 17 πόντους (81-64). Ο ΠΑΟΚέκανε πάντως την αντεπίθεσή του στο τελευταίο 4λεπτο και με σερί 10-0(οδηγούμενος από Βασιλειάδη και Κυρίτση) μείωσε στους 6 τη διαφορά (το 83-67έγινε 83-77 στο 38’).Όμως η προσπάθειά του δεν είχε συνέχεια και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 86-78.

Τα δεκάλεπτα: 26 – 24, 49 – 44, 71 – 59, 86 - 78

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τριφούνοβιτς):Ξανθόπουλος 6, Τσέτκοβιτς 4, Ζορόσκι 17 (3), Γεωργαλής 5 (1), Μάιλς 15,Ραΐσεβιτς 2, Μπάξτερ 17, Κένταλ 16, Γιαννούλης 4.

ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης):Τζόνσεν 3, Καυκής 1, Σίμτσακ 5, Βασιλειάδης 14 (1), Κυρίτσης 9 (1), Τσιάρας 2,Ντιαρά, Μουλαομέροβιτς 13 (1), Γκρέγκορι 18 (3), Δεμερτζής, Τομάσεβιτς 11,Μαρμαρινός 2.

 

Καλαφατάκης: "Να μάθουμε να ζούμε στα δύσκολα"

Απότην πλευρά του ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: "Είχαμε μία πολύ δύσκοληεβδομάδα. Προπόνηση κάναμε πριν φύγουμε για το αεροδρόμιο. Πρέπει να είμαστεσυγκεντρωμένοι και να αφήνουμε όλα τα προβλήματα και τις ανασφάλειες εκτόςπαρκέ. Συναισθάνομαι την κατάστασή τους, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε μεαυτόν τον τρόπο. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, η ιστορία του μεγάλη, ο κόσμοςτεράστιος και στις δύσκολες στιγμές πρέπει να την τιμάμε τη φανέλα. Ο καθέναςόταν μπαίνει στο γήπεδο πρέπει να δίνει το 100%. Αν δεν είναι έτοιμοι νααγωνιστούν τους έχω πει ότι θα τους καλύπτω εγώ

Χάσαμε μία εβδομάδα προπονήσεωνενόψει ενός μεγάλου αγώνα όπως με τον Πανιώνιο. Εγώ έχω μάθει στις δύσκολεςκαταστάσεις. Δουλέψαμε όπως μπορούσαμε αυτή τη μιάμιση ημέρα για τον αγώνα μετον Πανιώνιο. Ξυπνήσαμε αργά, ο Πανιώνιος μας παρέσυρε στο ρυθμό του. Ήμαστανζωντανοί στο πρώτο ημίχρονο παρά το ύψος του σκορ, κάναμε όμως άσχημη αρχή στοδεύτερο ημίχρονο. Κρατάω τα καλά που εμφανίσαμε στο τέλος, ενώ τα κακά ήταν τααμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έχει υψηλούς στόχους.Κοιτάμε μπροστά, δε σκύβουμε το κεφάλι".

 

 

Διαβάστε ακόμη...