Έτσι θα πάρεις μετοχές!

Έτσι θα πάρεις τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου! Χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά μετοχών Οσα πρέπει να ξέρετε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 
Έτσι θα πάρεις μετοχές!



Έτσι θα πάρεις τονΠΑΟΚ στα χέρια σου!

Χρήσιμες πληροφορίεςγια την αγορά μετοχών

Οσαπρέπει να ξέρετε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 

Μετά τη συνέντευξη τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη με κύριοσύνθημα το «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε οδηγίες χρήσηςσχετικά με το πώς θα μπορούν να προμηθεύονται τις μετοχές οι ενδιαφερόμενοι,από πού αλλά και την τιμή τους. Επίσης δόθηκαν οδηγίες και για τους κατοίκουςτου εξωτερικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις οδηγίες που πρέπει ναακολουθήσει ο υποψήφιος επενδυτής αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο πουμοιράζεται από χθες:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των μετοχώντης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην έκτακτη γενικήσυνέλευση της 27-08-08 ύψους 22,350 εκατομμυρίων ευρώ.

Η διάθεση των νέωνονομαστικών μετοχών θα διαρκέσει έως τις 26-01-09. Η τιμή της μετοχής ανέρχεταισε 0,33333 ευρώ. Στη παρούσα αύξηση δεν υπάρχει ανώτατο όριο εγγραφής, ωστόσοοι επενδυτές θα υποχρεούνται να εγγράφονται για αριθμό μετοχών που είναιπολλαπλάσιος του τρία.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, καλούνται να προσέρχονταιτις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην Marfin-Egnatia Bank, με την αστυνομική τουςταυτότητα (ή το διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή τον λογαριασμόΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του επενδυτή»

 

Οι κάτοικοι εξωτερικού

Για τους κατοίκους του εξωτερικού θα υπάρχει διαφορετικήδιαδικασία. Οσοι κατοικούν εκτός Ελλάδας θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν υπάλληλοτης ΠΑΕ με ειδική εξουσιοδότηση, που θα υπάρχει στο site της ΠΑΕ, και στησυνέχεια θα θεωρηθεί στα τοπικά προξενεία. Στην συνέχεια θα γίνεται κατάθεση σελογαριασμό της ΠΑΕ και όταν φτάνει η εξουσιοδότηση στα γραφεία θα ολοκληρώνεταιη αγορά των μετοχών.

Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε τα υποκαταστήματα της τράπεζας Marfin σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη...