Έχει άλλη μια ευκαιρία!

Ο Δημήτρης Τσεκερίδης δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά της Μογγολίας, αλλά θα έχει μία ακόμη ευκαιρία.
Έχει άλλη μια ευκαιρία!

Στο Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας, ο νεαρός πρωταθλητής ήταν άτυχος και τυχερός στη σημερινή δοκιμασία της κατηγορίας των 85 κιλών στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

Άτυχος επειδή κληρώθηκε με τον Αρμένιο Μαξίμ Μανουκιάν, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και κέρδισε τον Τσεκερίδη με 9-4. Το θετικό ήταν ότι ο Μανουκιάν προκρίθηκε στη συνέχεια στον τελικό της κατηγορίας και έτσι τράβηξε τον Τσεκερίδη στη διαδικασία του ρεπεσάζ και του έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσει την τρίτη θέση, που επίσης έδινε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα του ρεπεσάζ ο παλαιστής του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 10-5 του Τσέχου Αρτούρ Ομάροφ. Στο δεύτερο αγώνα, όμως, ο Τσεκερίδης ηττήθηκε από τον Αυστριακό Αμέρ Χρουστάνοβιτς με 3-2 και έμεινε εκτός διεκδίκησης της τρίτης θέσης, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας μεταξύ 23 παλαιστών.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής των 85 κιλών θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού θα συμμετάσχει και στο τελευταίο προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Τουρκία από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη...