Στη Μίκρα η αυλαία της αγωνιστικής

Αύριο ολοκληρώνεται στη Θεσσαλονίκη η 14η αγωνιστική Handball Premier με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο...
Στη Μίκρα η αυλαία της αγωνιστικής

To τηλεοπτικό ματς που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 θα ολοκληρώσει αύριο την 14η αγωνιστική της Handball Premier και πρώτη του 2016. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο «Σπίτι του χάντμπολ» τον Πανελλήνιο σε ένα παιχνίδι που ξυπνάει μνήμες πρώτου γύρου, όταν οι «Ολυμπιονίκες» είχαν υποχρεώσει τον «δικέφαλο» σε βαριά ήττα με 32-24 στην Κυψέλη.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε προσθαφαιρέσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αντίθετα ο Πανελλήνιος που απέκτησε τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κοκολοδημητράκη στη θέση του Τάσου Παπαδιονυσίου που πήγε στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ.

Ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ Θάνος Κωστακίδης είπε: «Η ήττα στον πρώτο γύρο μας είχε πονέσει. Μοιραία αυτή η αναμέτρηση θα έχει μία μορφή άτυπης ρεβάνς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρασύρεται η σκέψη μας. Εκείνος ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν και για εμάς ήταν ένα μάθημα, όπως και η ήττα στον Δούκα. Το δίδαγμα είναι ότι στο φετινό πρωτάθλημα κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, να έχουμε συγκέντρωση και να πάρουμε τους δύο βαθμούς, ώστε να διατηρήσουμε την επαφή με την κορυφή. Η ομάδα μπαίνει σε μία περίοδο όπου κρίνονται στόχοι. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να αποφεύγουμε τα στραβοπατήματα. Η δίψα εξακολουθεί να υπάρχει, παρά την κατάκτηση του περσινού νταμπλ. Ποτέ δεν χορταίνεις από τίτλους, ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Πάρτε παράδειγμα τον Αλέξη Αλβανό, με τόσους τίτλους στην καριέρα του σε Ελλάδα και εξωτερικό και όμως του είναι αδύνατον να συμβιβαστεί με την ήττα».

Από την πλευρά του ο έμπειρος πίβοτ του Πανελληνίου Νίκος Κοκολοδημητράκης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Φθία Λαμίας για το διάστημα που αγωνίστηκα εκεί και που με άφησε ελεύθερο στη μέση της χρονιάς να πάω στον Πανελλήνιο. Το περιβάλλον στην ομάδ είναι πολύ ωραίο. Ο Πανελλήνιος έχει πολύ αξιόλογους νεαρούς αθλητές, ενώ ο Γιώργος (Ζαραβίνας) έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι ένας ιστορικός Σύλλογος στο χάντμπολ που πιστεύω ότι θα ξαναβρεί την παλιά του αίγλη πολύ σύντομα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο. Είναι ο νταμπλούχος, παίζει στην έδρα του και σαφέστατα είναι το φαβορί. Εμείς πάμε για μια καλή εμφάνιση χωρίς άγχος με στόχο πάντα το θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...